16
منیش پێم باشه ئهم دووبهشه بكرێت به یهك بهش:cool:
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » زۆری بهش له یانه! » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
16
منیش پێم باشه ئهم دووبهشه بكرێت به یهك بهش:cool:
20
تروسكه خان وامزانی مهبستت لهمهیه كهتێگهڵ بكرێت
بهلام بۆ بهشی هونهری به تهنها بێت باشتره هیچیتر لهگهڵ نهبێت ،، مهبستم ئهوهیه كه تۆ ئهڵیت وێنهی هونهرمندانیش لهم باشه بڵاوبكرێتهوه
وێنهكان ئهتوانرێـت لهبهشی وێنهی گشتی دابنرێت ، بهلام ئهگهر وێنهی هونهمندانیش له بهشی هونهری بڵاو بكرێتهوه باش نیه
چونكه ههواڵ وێنه تێكهڵ ئهبێت ،، وا باشتره بهشی هونهری دهستكاری نهكرێت ،، منیش ئهمه رای خۆم و وام پێ باشه
16
من پێم باشه ئهم دووبهشه بكرێت به یهك بهش ،،
16
20
16
پێشنیار بكهن ئهو سا دهست دهكهین به گواستنهوهی بهشی دیاریكراو.
20
24
16
دهستتان خۆش بهرای من هی ههردووکتان باشه،
کاک ئاسۆ ئهگهر وهک هی ڕهئی تۆ بێت شتێکی چاکه باشت کورت کردۆتهوه،
تروسکه خان شتێکی باشه گهر بکهین به ههواله وهرزشیهکان وهک ڕهئی تۆ، نهک ناوهوه و دهرهوه ههوال ههر ههواله ![]()
بژین...
20
24
ئێستا ئهو بابهتهم خوێندهوه، دواتریش چاوی پیا دهخشێنمهوه، بهڵام ئهوهی ئێوه دهتانهوێ تێكهڵی بكهن سهرهتا لهسهری ڕێك بكهون ئینجا دواتر قسهی كۆتایی لهسهر دهكهین.
دهستت خۆش مامه ڕهوان.
16
24
سلاو دهستهی بهرێوهبهران.
بهرای من یانه زۆر بهشی ههیه، باشتره کهمێک کهمی بکهینهوه.
وهک گواستنهوهی بابهتهکانی بهشی مانگی ڕهمهزان بۆ بهشی ئاینی. وه بابهتهکانی بهشی پرســیاری گشتـــــی و هــــــــاوكـــاری بگوازینهوه بۆ بهشی پرسیار و وهڵام.وه ئهگهر سهیری بکهین تهنها 10 بابهت ههیه له بهشی دیمانه باشتره بیگوازینهوه بۆ ههمهڕهنگ.
وه چهند بهشێکی تریش.
واته بهش کهم بکهینهوه و بهشهکان یهکبگرنهوه بهرای من زۆر باشتره چوونکه گهر بهشهکان کهم بن بۆ چاودێران ئاسان کارییهک دهبێت وه بۆ بهشداربوونی ئهندامان لهو بهشانهدا دهبێت به ئاسانکارییهک.
جا بهرای ئێوه چۆنه..
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » زۆری بهش له یانه! » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]