زوور باشه من به دلمه هه رجه نده بيشم وايه توزيك تيكه لن ... /
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پیویستە ئاگاداریەک سەبارەت بە بابەتی بی سەرچاوەدابنریت » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
زوور باشه من به دلمه هه رجه نده بيشم وايه توزيك تيكه لن ... /
16
زوور باشه من به دلمه هه رجه نده بيشم وايه توزيك تيكه لن ... به لام وابروات دواى هه رفرياى بابه ت كواستنه وه ده كه وين توزيك خيرا بريار بده ن خراب نيه:/
ده توانن هه رجيتان ده ويت لاببه ن هه رجيتان بيباشه زيادى بكه ن
فه رمووو
ئاگاداریهک بۆ سهرجهم ئهندامانی ئازیزی یانهکهمان :
سهرهتا دهست خۆشیتان لێ دهکهم بۆ کارو چالاکیهکانتان و دهستی ماندوبوونتان دهگوشم ، هیوادارم ههردهم دڵسۆز و خهمخۆری یانه بن و بهردهوام بن له خزمهتی یانهو ئهندامانی ئازیزمان دا .
ههر وهک خۆتان دهزانن له سهرجهم یانه کوردیهکاندا کۆپی کردنی بابهت و گواستنهوهی له یانهیهکهوه بۆ یانهیهکی تر زۆر باوه ، خۆشتان دهزانن ئهندام ماندوو ئهبێت و ئهرک دهکێشێت تا بابهتێک ئاماده دهکات ، بۆیه مافی خۆیهتی بهرگری له پاراستنی بابهتهکهی خۆی بکات و مافی پاراستنی ههیه ، بهڵام ئهوهی جێگای داخه ئهوهیه که زۆر له ئهندامانی یانهکان به گشتی ئهو مافهی خاوهن بابهت ناپارێزن و بابهتهکهیان دهگوازنهوه بۆ یانهیهکی تر بێ ئهوهی ئاماژه به ناوی خاوهن بابهتهکه بدات یان ئاماژه بهسهرچاوهی بابهتهکه بدات ، یهکێکیش له یاساکانی یانه بریتیه له ئاماژهدان به سهرچاوهی بابهت که بهداخهوه زۆر جار بابهتی بێ سهرچاوهمان بهرچاو دهکهوێت که ئهوهش دهبێته مایهی نیگهرانی خاوهن بابهتهکه و ئهمهش زۆر جار ڕووی داوه ، بۆیه بهچاکمان زانی ئهم چهند خاڵهی لای خوارهوه بخهینه بهر چاوی ئهندامانی ئازیزی یانهکهمان بهو هیوایهی ههموامان پهیڕهوی بکهین :
1_ ئاماژه نهدان به سهرچاوهی بابهت لادانه له یاساکانی یانه ، بۆیه له لایهن بهڕێوهبهرانهوه ئاگادار ئهکرێنهوه که له ماوهی 24 کاتژمێردا ناوی سهرچاوهی بابهتهکه دیاری بکرێت ، به پێچهوانهوه بابهتهکه دهگوازرێتهوه بهشی ئهرشیف بۆ پاراستنی .
2_ گواستنهوهی بابهت له یانهکهمانهوه بۆ یانهیهکی تر و ئاماژهنهدان به سهرچاوهکهی ، ئهندام خۆی بهرپرسێره له کارهکهی و دهستهی بهڕێوهبهرایهتی ئازاده له دهربڕینی ڕای خۆی و ئاگادارکردنهوهی ئهندام .
3_ دووبارهکردنهوهی نووسینی بابهتی بێ سهرچاوه چهند جارێک و دوای ئاگادارکردنهوهی ئهندام ، ئهبێته هۆی لێساندندهوهی مافی ئهندامێتی یانه .
4_ دانانی لینک وهک سهرچاوهی بابهت ڕێ پێدراو نیه و ئهندام تهنها بۆی ههیه تهنها ناوی سهرچاوهکه بنوسێت .
5_ هێنانی بابهت له یانهکانی جگه له یانه کوردیهکان یاساییه و ئهندام بۆی ههیه ئاماژه به سهرچاوهی بابهتهکه نهدات تهنها بنوسێت که خۆی بابهتهکهی وهرگێڕاوه له یانهیهکی بێگانهوه ، ئهگهر ئاماژه به ناوهی سهرچاوهکهش بدات ئاساییه .
لهگهڵ ڕێزی دهستهی بهڕێوهبهرایهتی یانه .
ڕۆژان خان یاساكان بنوسه بۆ ئهوهی بڵاو بكهینهوه ؟؟
16
16
سوباس بو وته كانت
وه لامى من
1.زووريش گرنگه دانانى بابه تيك تا هه مو بابه تيك سه رجاوه يان ناوى نوسه رى له گه ل بيت
2.منيش تيبينى ئه وه م كردوه و زووريش بيم ناخوشه ....نازانم بو كه كوبى ده كه ن ناوى نوسه ره كه يان بيرده جيت خوماندو نابن به لام ماندو بونى كه سه كه ش كه بابه تيك ئاماده ده كات له ناو ده به ن ..
3.بوئه مه من نازانم ...به لام بيم باشه ئيمه ئه لين ئيره ماليكه بوهه موان ئاسايى بيت ئه ندامانيش وه لله م بده نه وه جونكه من بيش وه رگتنى ئه م بله يه ئه گه ر شتيكم بزانيايه و بسياريان بكدايه بيم خوش بو وه لامبده مه وه ....بويه نازانم بو ئه مه يان
ئه مانه راى منن ئيوه ش هه رجى ده لين نازانم هاوراده بم له گه لتان
16
16
نازانم جى ده لين .....:(
ئۆكهی ئێمهش چاوهڕوانی وهڵامی ئهوانی ترین ..............
باشه هه مومان بيكه وه ياسايه ك داده نين و بلاوى ده كه ينه وه ...جاوه ريى ئه وانيش ده بين به لام ....ئه وكه سه ى بابه تيك ده نوسيت و بيوه ى ماندوو ده بيت مافى خويه تى ئامازه به ناوه كه ى بدريت....
زۆر باشه ڕۆژان خان با كاك سهرههنگ و كاك ڕهوان و كاك دیلمان و تروسكه خانیش ڕای خۆیان بڵین ؟؟
کاک ئاسۆ رۆژان وەک کەسەکانی دیکەنیە بەبی خویندنەوەی یاسا ببیتە ئەندام:D
من مەبەستم ئەوەیە بابەتیک دابنریت تادوبارە ئاگادار بکرینەوە ...
بەداخەوە دەبیت زو زو یاسایان بیرخەینەوە و ھەریەک لە خالەکانیان بۆبکەینەبابەت
16
پیویستە ئاگاداریەک سەبارەت بە بابەتی بی سەرچاوەدابنریت
سڵاوتان لێبێت دەستەی بەرێوبەرانی خۆشەویست پێم خۆشە شتێک بڵێم وەک رای خۆم
خوازیارم ئێوەش ھاورابن لەگەل بۆچونەکەم
چونکە ....
من زۆر پێم گرنگە کە ئاگاداریەک سەبارەت بەو بابەتانەی کەبەبێسەرچاوەن بڵاو ده کرێتەوە دابنريت زۆۆر ئەندام ھەیە وادەزانن چالاکی لەوەدایە بابەت بێننە یانەوەو تەواو یانە بابەتی زۆۆری تێدایە کەبەبێ سەرچاوەن من ئەوەم زۆۆر پێناخۆشە
رەنگە خۆتان بزانن و بابەتتان ئامادەکردبێت کەچەندەناخۆش و چەندە ماندوت دەکات ئەوکەسانەشی کەبابەتێک ئامادە دەکەن وەک ئیمە ماندودەبن بۆیا زۆۆر گرنگ و موھیمە ئاماژە بەناوەکەیان بدەین ...جا ھیوادارم ئاگاداریەک سەبارەت بەو بابەتانە دابنرێت تاجيتر بابه تى بيسه رجاوه دانه نريت
ئوميده وارم مەبەستەکەم رونبێت لاتان و وئێوەش رای خۆتان بڵێن
شادبن ھەمولایەک
خوشکی بچوکتان ڕۆژان
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پیویستە ئاگاداریەک سەبارەت بە بابەتی بی سەرچاوەدابنریت » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]