حهیف شیعرهكه سڕاوهتهوه و پهیامهكانیش بۆ داخ لهدڵنان ماینهوه ![]()
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بابهته تێكچووهكان!! » هۆنراوهیهك بۆ كارێكی ئاسۆ ههولێری !!! » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
حهیف شیعرهكه سڕاوهتهوه و پهیامهكانیش بۆ داخ لهدڵنان ماینهوه ![]()
ئهمه چ باسه لێره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سهیره!! نازانم ئهم بابهته بۆ وای لێهاتووه؟!
ba lae mn na xosha na manashe haya
aslan xosh niya
![]()
ba lae mn na xosha na manashe haya
aslan xosh niya
16
بهراستی ئهم هۆنراوهیه بهلای منهوه زۆر خۆشه بویه زو زو دیمه سهری و ئهیخوینمهوه بهلام شتیكم تیبینی كردوه وینهكهی كهی كهلهكهل هۆنراوهكه دانراوه ههموو جار لهگهل وینوجكهكهی من ئهكۆردریت من چی دابنیم ئهوه دیته سهری ،،نازانم هۆی جیه؟؟؟
هۆكار ئهمهیه كه ئهو كاتی لهكاتی نوسینی شیعرهكه تۆ چاوێك له وێنهچكۆلهی خۆت دانابوو، ئیدی ئێستایش وێنهی شیعرهكه پهیوهسته به وێنهچكۆلهی تۆ، ههركاتێ بیگۆڕیت وێنهكه ڕاستهوخۆ دهگۆڕیت، بهڵام بۆ ئهوهی وێنهكه جێگیربێت ئهوه ئێستا وێنهیهكی تری چاو لهوێ جێگیر دهكهم.
16
بهراستی ئهم هۆنراوهیه بهلای منهوه زۆر خۆشه بویه زو زو دیمه سهری و ئهیخوینمهوه بهلام شتیكم تیبینی كردوه وینهكهی كهی كهلهكهل هۆنراوهكه دانراوه ههموو جار لهگهل وینوجكهكهی من ئهكۆردریت من چی دابنیم ئهوه دیته سهری ،،نازانم هۆی جیه؟؟؟دةستةكانت خؤش بيت كاك سةرهةنك زؤر جوانة
بةلام ئيمة لةزرةكانين وانية ههههههههههه
باشه شتێك بۆتۆش دهنوسم گهر بتهوێ
kak sarhang damnawa la honrawa
بینینم و وهڵامیشم بۆی نوسی دهستت خۆش بێت ![]()
kak sarhang damnawa la honrawa
دەستخۆش کاک سەرهەنگ، کاک ئاسۆ شایستەى ئەوەیە هۆنراوەیەکى وا جوانى بەسەردا بڵێیت، دەمەوێت منیش یەک شت بڵێم بۆ یەکەمجار من هۆنراوەیەکى خۆم بڵاودەکەوە لەو دوو رۆژە، لە کاتێک تا ئێستا من هیچ هۆنراوەیەکم بۆ لەو یانەیە بڵاونەکردۆتەوە.
كوا كاك شیڤان تا ئێستا نهمبینی بلاوی بكهیتهوه .
حهزم لێیه هۆنراوهكهت ببینم
یانەی سەرهەنگ موحسین » بابهته تێكچووهكان!! » هۆنراوهیهك بۆ كارێكی ئاسۆ ههولێری !!! » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]