دهستهكانت خۆش بیت
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » فۆرماتكردنی كردنی كۆمپیوتهر به سیستهمی ( Windows 7 ) ڕۆنكردنهوه بهوێنه !! » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
دهستهكانت خۆش بیت
دهست خۆش ههربژیت
سوباست دةكةم .:)
دهستهكانت خۆش بیت هه ربزي
دةستةكانت خؤش بيت كاكة ئاسؤ بؤ ئامادةكردنى ئةو بابةتة جوان و بة سودة
بة راستى زور ماندوو بونت بيةوة ديارة
ياخوا دةستةكانت هةميشة خؤش بيت و لةش ساغ بيت ئةزيزم
ئهها دهستت خۆشبێت وامزانی خۆت وێنهت گرتووه
دهست خۆش ههربژیت
برام به بهرنامهم نهگرتووه بهڵكو له ویبگهرهكانی گۆگڵ دهستم كهوتووه .
ئهو دهستانهت خۆشبێت كاكه ئاسۆ
بهڵام من یهك پرسیارم ههیه ئهگهر وهڵامم بدهیتهوه زۆر زۆر سوپاست دهكهم ئهویش بریتییه لهوهی كه چۆن ئهو وێنانهت گرتووه؟
به چ بهرنامهیهك؟
بهڕاستی جێگای دهست خۆشییه ، بابهتهکهت ماندوبوونی زۆری پێوه دیاره ، زۆر زپر جوان ڕوونت کردۆتهوه.
ههر بژیت کاک ئاسۆ گیان دهستهکانت خۆش بێت.
dast xhosh bo em babeta
هى من ويندوز٧بس بيوست به فورمات ناكه ده سته كانت خوش كاك ئاسو بس من فؤنتى كورديم نية؟؟
SPORT نووسی:دهستهكانت خۆش بێ كاك ئاسۆ بۆئهم ڕوون كردنهوه وبابهتێكی بهسووده مانددنهبی ودهستهكانتهخۆش ههربژی.كاك ڕزگار تۆش ئهو سی دی فۆڕماته به كار بێنه زۆر سهركهوتتوه(ملك ویندۆز7
24
)كه ته عریفی سهوت وشاشهو زۆری تریشی له گه ڵه.ئهگهرنابڕۆ بۆ ئه م سایته بهرنامه وتهعریفی تهواوت پێئهدات.(24
)سوپاس من پێش ئهوهی فۆرماتی بکهم تهعریف سهوتم نمابوو بهم ویندۆسهش کردم ههر نههاتهوه
وا ئهم سایته تاقی دهکهمهوه که دات ناوه:)
سوپاس بۆ تۆ
كاكه ڕزگار لهلای دهستهڕاستی شاشه كۆمهڵێك ههڵبچژاردنی داوه تۆش(driver)ههڵبژێره ههموشی بهعهرهبی نوسراوه زۆر له ت عریفهكانی تێدایه إنشاءلله سودی دهبێ بۆت
دهستهكانت خۆش بێ كاك ئاسۆ بۆئهم ڕوون كردنهوه وبابهتێكی بهسووده مانددنهبی ودهستهكانتهخۆش ههربژی.كاك ڕزگار تۆش ئهو سی دی فۆڕماته به كار بێنه زۆر سهركهوتتوه(ملك ویندۆز7
24
)كه ته عریفی سهوت وشاشهو زۆری تریشی له گه ڵه.ئهگهرنابڕۆ بۆ ئه م سایته بهرنامه وتهعریفی تهواوت پێئهدات.(24
)
سوپاس من پێش ئهوهی فۆرماتی بکهم تهعریف سهوتم نمابوو بهم ویندۆسهش کردم ههر نههاتهوه
وا ئهم سایته تاقی دهکهمهوه که دات ناوه:)
سوپاس بۆ تۆ
دهستهكانت خۆش بێ كاك ئاسۆ بۆئهم ڕوون كردنهوه وبابهتێكی بهسووده مانددنهبی ودهستهكانتهخۆش ههربژی.كاك ڕزگار تۆش ئهو سی دی فۆڕماته به كار بێنه زۆر سهركهوتتوه(ملك ویندۆز7
24
)دهست خۆش کاک ئاسۆ من بهم ویندۆس7 فۆرماتم کرد بهلام تعریف سهوتم نیه نازانم چۆن بیکهم
ئهگهر بتوانی رونکردنهوهیهک بدهی سوپاس
16
دهست خۆش كاك ئاسۆ شتێكی یهك جار جوانه
سوپاس كاك گۆران بۆ پهیامهكهت بژیت .
زور زور دةست خوش بيت كاكة كيان بةراستى شتيكى جوانت كردووة ديارة زور ماندوو بويتة
من لة لايةن خومةوة دةست خوشيت ليدةكةم
زۆر سوپاس بۆ وهڵامهكانتان .
یاخوا دهستت خۆش بیت كاك ئاسۆ . بهراستی پیوهی هیلاك بویت . هیوادارم بهردهوام بیت
dast xosh kak aso
زۆر زۆر سوپپاس بۆ وهڵامی ههمووان
هیوادارم سوودمهند ببن .
دةستةكانت خؤش بيت كاكة ئاسؤ بؤ ئامادةكردنى ئةو بابةتة جوان و بة سودة
بة راستى زور ماندوو بونت بيةوة ديارة
ياخوا دةستةكانت هةميشة خؤش بيت و لةش ساغ بيت ئةزيزم
ئهی ماشاءالله. . بهڕاستی پێوهی ماندوو بوویته، دهست خۆشییهكی ڕادهبهردهرت لێ دهكهم. بهو هیوایهم كه نمونهت زۆر بێ بۆ خزمهت كردنی بهكارهێنهرانی ئینتهرنێت كورد، ئینشائهڵا ئهمه دوا بابهتی وهها شێوهت نابێ.
16
دهست خۆش المدیر العام هیوادارم بابهتی وههات زیاتر بێ
24
16
ئهی ماشاءالله. . بهڕاستی پێوهی ماندوو بوویته، دهست خۆشییهكی ڕادهبهردهرت لێ دهكهم. بهو هیوایهم كه نمونهت زۆر بێ بۆ خزمهت كردنی بهكارهێنهرانی ئینتهرنێت كورد، ئینشائهڵا ئهمه دوا بابهتی وهها شێوهت نابێ.
دهستهكانت خۆش بیت ماندوو نهبی براكهم
18
(( لهكۆتایی ئهوهی ماوه بیڵێین هیوادارم توانیبم سوودمهندتان بكهم له فۆرماتكردنی ( Windows 7 ) ( ویندۆز سێڤن ) ههروهها دهتوانن پرسیاربكهن ئهگهر ههركێشهیهكتان هاته پێش ))
مافی پارێزراوه بۆ یانهی سهرههنگ موحسین
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » فۆرماتكردنی كردنی كۆمپیوتهر به سیستهمی ( Windows 7 ) ڕۆنكردنهوه بهوێنه !! » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]