وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌ - پێشنیارێك - نامە - یانەی سەرهەنگ موحسین

تۆ له‌ ژووره‌وه‌ نیت. تكایه‌ بچۆژووره‌وه‌ یان خۆت تۆمار بكه‌.

گرنگ!

ئاگاداری یانە
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
سوپاس بۆ چاوەڕوانیتان و هاوکاریتان بۆ گەشەپێدانی مەکۆ
27 / 02 / 2026
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
27 / 02 / 2026

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » پێشنیارێك » وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامه‌ نوێكه‌ی بنووسه‌ و بینێره‌

ده‌توانیت: BBCode وێنه‌ خه‌نده‌ به‌كار ببه‌یت

هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم

زانیارییه‌ مه‌رجه‌كان بۆ میوانان

زانیاریی پێویست / مه‌رج

لێكۆڵینه‌وه‌ی بابه‌ت / نوێترین یه‌كه‌م

12

باشه‌ باش  من بۆ ئێوه‌مه‌ ئێوه‌ بۆ كێتانه‌ خۆ من شاعیر نیم وه‌ ناشمه‌وێت ببم  به‌س هه‌ندێك جار ئه‌یخوێنمه‌وه‌و به‌كاری دێنم بۆ هه‌ندێك شت له‌ خوا بوزیاد بێت له‌ عه‌شق و شتی وا دوورم  خۆم توش ناكه‌م   

به‌ڵام له‌راستیدا  رێک نه‌که‌وتین که‌ ئه‌و به‌شه‌ بکرێته‌وه‌ چونکه‌ به‌ ڕای زۆرینه‌مان چالاکی نابێت

دووباره‌ ده‌ستت خۆش ، به‌رده‌وام به‌ له‌وه‌ی که‌ ده‌ته‌وێت.....

باشه‌ ئایه‌ خان من پێشنایاره‌كه‌مم كرد سوپاس بۆ وه‌ڵامه‌ كانتان هیوان سه‌ركه‌وتنی یانه‌یه‌

11

Rawan_Sherwani نووسی:

هه‌ر به‌هره‌مه‌ندێک ئه‌توانێت له‌ به‌شی تایبه‌ت به‌ به‌هره‌که‌ بابه‌ته‌که‌ بنیرێت..

10

هه‌ر به‌هره‌مه‌ندێک ئه‌توانێت له‌ به‌شی تایبه‌ت به‌ به‌هره‌که‌ بابه‌ته‌که‌ بنیرێت..

9

ئایه نووسی:

18

وه‌ك ئایه‌ خان ئاماژه‌ی پێدا ...

8

18

7

وایه‌ به‌رێز  من چه‌ند رۆژێكه‌ ئه‌و پێشنایه‌ره‌م كردووه‌  وه‌ دیاره‌ به‌رێوه‌به‌ر  نه‌ی خوێندۆته‌وه‌  بۆیه‌   ئه‌م نیشانانه‌ی سه‌ره‌وه‌م دانا  ؟؟؟؟؟؟؟؟  تا بابه‌ته‌كه‌ نوێ ببێته‌وه‌ی بخوێندرێته‌وه‌

6

ده‌ست خۆش شتێكی زۆرباشه‌ وه‌ڵا منیش حه‌زده‌كه‌م شتێكی واهه‌بێت به‌ڵی ئه‌ندام هه‌نه‌ به‌هره‌یان هه‌یه‌ونه‌ ئه‌گه‌ربابه‌تێكی واهه‌بێت زۆرباشه‌ به‌ریوبه‌ری گشتی وه‌ڵاممان به‌ره‌وه‌ به‌قوربان ئیمه‌ده‌مانه‌وێت به‌شێك هه‌بێت به‌ناوی به‌هره‌داران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5

؟؟؟؟

4

rebaz ata نووسی:

شتیكی باشه‌ . یشه‌لا به‌ریوبه‌ران به‌قسه‌ت ده‌كه‌ن . ده‌ست خۆش

منیش پێم باشه‌

3

سوپاس براكه‌م من بۆ جوان كردنی یانه‌كه‌مه‌  وه‌ بۆ به‌رژه‌وه‌ندا به‌هره‌مه‌ندان چونكه‌ دڵنیام ده‌بێته‌ هانده‌رێك تا زیاتر په‌ره‌ به‌ خۆیان بده‌ن

2

شتیكی باشه‌ . یشه‌لا به‌ریوبه‌ران به‌قسه‌ت ده‌كه‌ن . ده‌ست خۆش

1

24

یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » پێشنیارێك » وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌