وابزانم ههوڵی زۆرمان لهگهڵدا بهڵام وا دیاره چاک بوونی نییه ، بۆیه منیش پێم باش بوو که دهربکرێ.
دهستان خۆش بێت.
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » سهبارهت به ئهندامێك.. » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
وابزانم ههوڵی زۆرمان لهگهڵدا بهڵام وا دیاره چاک بوونی نییه ، بۆیه منیش پێم باش بوو که دهربکرێ.
دهستان خۆش بێت.
تهواو یانه لهدهستی ئیسراحهتی كرد دهستتان خۆش بێت
كاك سهرههنگ هیوادارم جاڕێكی تر گهندهڵی نهمێنیت لهیانه تا بهواسته ئهندامێكی خراپ بێتهوه:)
واسیدهكان من بۆیم كردووه، بهڵام وادیاره كه ڕاستهڕێ نابێ، بۆیه فهرموو بڕیاری لهسهر بدهن و یهكلایی بكهنهوه.
ماوهیهك بهر لهئێستا زۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆۆر داوهی لێكردم بابهتێكی بۆ بگهرێنمهوه بهڵام قبوڵم نهكرد
پـــێـــویـــســـت بـــه دووبـــاره و هـــهزار جـــار دووبـــارهكـــردنـــهوه نـــاكـــات چـــونـــكـــه پـــهیـــامـــه " گـــواســـتـــراوهكـــان "ـــی دووبـــاره كـــۆپـــی كـــردهوه و دایـــنـــاوهتـــهوه ..
پـــێـــویـــســـت بـــه هـــیـــچ پـــهیـــامـــێـــكـــی گـــهڕانـــهوه نـــاكـــات .
16
لهراستی دا من تهنها بۆ پێکهنینێکی گاڵته ئامێز قسهکانی
دهخوێنمهوه ،سروشتێکی ههیه حهز دهکات ههمیشه ئهو شتانهی
که دهوروبهر پێیان باشه بهکهم بیان نرخێنێت..
منیش دهڵێم با بۆدواجار دهرفاتێکی پێ بدرێت ئهگهرنا بۆ دهرهوهی بازنه:)
سڵاو . . .
ڕاستی زۆربهی پهیام و بابهتهکانی بێزارکهره ، بۆیه پشتگیریت دهکهم ئایه خانم ،
پێم باشه بۆ دواجار ئاگادار بکرێتهوه ئهگهر ههر ههڵهیهکیتری کرد ئهوه بهههموو شێوهیهک ڕابگیرێت.با بزانین برادهرانیتر چی دهڵـــێن . . .
زۆر سوپاست دهكهم كاك سهههند كاكه سهیری بهشی تایبهت به بابهته گوازراوهكان بكهین زۆربهی بابهته بی مانایهكانی ئهوهن بۆیه من زۆر بێزرا بووم لێی تهنانهت قسهشی زۆر رهقه ..
دهی بزانین هاوڕێیانی تر چی دهلێن:)
سڵاو . . .
ڕاستی زۆربهی پهیام و بابهتهکانی بێزارکهره ، بۆیه پشتگیریت دهکهم ئایه خانم ،
پێم باشه بۆ دواجار ئاگادار بکرێتهوه ئهگهر ههر ههڵهیهکیتری کرد ئهوه بهههموو شێوهیهک ڕابگیرێت.
با بزانین برادهرانیتر چی دهڵـــێن . . .
18
18
نازانم بڵێم چی بكهین تا واز بهێنێت
چهند جاریش ڕاگیراوه به واصته هاتۆتهوه
18
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » سهبارهت به ئهندامێك.. » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]