دهست خۆشیت لێ دهكهم لانه خان، پێم خۆشه وهك جاران تهوهرهی وهها بكرێتهوه، هیوای بهردهوامیت بۆ دهخوازم.
24
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهوهر و گفتوگۆ » تهوهرهیهک لهسهرکچانی بی وهفا بهژداربن » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
دهست خۆشیت لێ دهكهم لانه خان، پێم خۆشه وهك جاران تهوهرهی وهها بكرێتهوه، هیوای بهردهوامیت بۆ دهخوازم.
24
کاریکی قیزةوةنة کوشتنی کةسی به رامبه ره
24
وهفا !!! بهراستی لهم زهمانهدا ناتوانی باسی ئهم وشهیه بکهین بهداخهوه
چونکه دهتوانم بڵێم لهسهدا %80 ی خهڵکی ئهسڵهن نازانن ئهم وشهیه مانای چیه..وهفا به رهگهز ناگۆرێت چ کچ و چ کور دهتوانێت وهفای ههبێت بهڵام من تهنها
ئهوه دهڵێم ههر کهسێک راستگۆ بێت و متمانهی به قسهکانی خۆی ههبێت واتا
کهسێک بێت بتوانێت لهسهر پێیهکانی خۆی بوهسێت و ئهو شتانهشی که دهیکات
به شێوازێک بێت که لهتوانای خۆی دابێت ئهوه تهنها ئهوانه دهتوانن له مانای ئهم ووشه
تێ بگهن ..ههندێک کهس ههن قسهیان بهقهد شاخێکه و عهمهلیشیان بهقهد پوشێکه وتهنها دهزانن
زۆر بڵێی بکهن و ئینجا که باسی وهفاش دهکهیت خۆیان پێ مهلائکهتی سهر زهویهمن تێناگام لهوهی که ئایا شتێک ناتوانن بیکهن بۆ فشهفش دهکهن ؟؟؟؟و باری خهڵکیش داوێنه سهر ملی خۆیان ؟
بهراستی قسهی بێ عهمهل که زۆر ئازار بهخشه زۆریش ناشرین و سوکت دهکات..دهست خۆش گیان..
24
کاریکی قیزةوةنة کوشتنی کةسی به رامبه ره
وهفا !!! بهراستی لهم زهمانهدا ناتوانی باسی ئهم وشهیه بکهین بهداخهوه
چونکه دهتوانم بڵێم لهسهدا %80 ی خهڵکی ئهسڵهن نازانن ئهم وشهیه مانای چیه..
وهفا به رهگهز ناگۆرێت چ کچ و چ کور دهتوانێت وهفای ههبێت بهڵام من تهنها
ئهوه دهڵێم ههر کهسێک راستگۆ بێت و متمانهی به قسهکانی خۆی ههبێت واتا
کهسێک بێت بتوانێت لهسهر پێیهکانی خۆی بوهسێت و ئهو شتانهشی که دهیکات
به شێوازێک بێت که لهتوانای خۆی دابێت ئهوه تهنها ئهوانه دهتوانن له مانای ئهم ووشه
تێ بگهن ..
ههندێک کهس ههن قسهیان بهقهد شاخێکه و عهمهلیشیان بهقهد پوشێکه وتهنها دهزانن
زۆر بڵێی بکهن و ئینجا که باسی وهفاش دهکهیت خۆیان پێ مهلائکهتی سهر زهویه
من تێناگام لهوهی که ئایا شتێک ناتوانن بیکهن بۆ فشهفش دهکهن ؟؟؟؟و باری خهڵکیش داوێنه سهر ملی خۆیان ؟
بهراستی قسهی بێ عهمهل که زۆر ئازار بهخشه زۆریش ناشرین و سوکت دهکات..
دهست خۆش گیان..
24
LaNa 2000
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهوهر و گفتوگۆ » تهوهرهیهک لهسهرکچانی بی وهفا بهژداربن » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]