وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌ - ئایا رێزی دایک له‌ ئیسلامدا چی یه‌...! - ئایین - یانەی سەرهەنگ موحسین

تۆ له‌ ژووره‌وه‌ نیت. تكایه‌ بچۆژووره‌وه‌ یان خۆت تۆمار بكه‌.

گرنگ!

ئاگاداری یانە
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
سوپاس بۆ چاوەڕوانیتان و هاوکاریتان بۆ گەشەپێدانی مەکۆ
27 / 02 / 2026
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
27 / 02 / 2026

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامه‌ نوێكه‌ی بنووسه‌ و بینێره‌

ده‌توانیت: BBCode وێنه‌ خه‌نده‌ به‌كار ببه‌یت

هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم

زانیارییه‌ مه‌رجه‌كان بۆ میوانان

زانیاریی پێویست / مه‌رج

لێكۆڵینه‌وه‌ی بابه‌ت / نوێترین یه‌كه‌م

11

LoSt-MaN نووسی:

smile ده ست خوش بو ئةم بابه ته هیچ ریزیکم بو ئةوکه سانة نیة کةدةلین مافی ئافره ت له ئیسلامدا خوراوة وةک؛عوسمان مه لا و بروسکه باران خوا له ناویان ببات

زۆر سوپاس  منیش هاورام له‌ گه‌ڵت:)

10

45

9

من به يه ك فه رموده ى بيغه مبه ر( عليه الصلاة والسلام) به شدارى بابه ته كه   ئه كه م له سه ر كه وره يى دايك و باوك
كه ده فه رموويت ده رهه قيان( هما جنتك ونارك) به ماناى له ريكاى ئه وانه وه  وه هه لس و كه وتت له كه لياندا كام شوينت
به نسيب ده بيت.. يان دوزه خ يان به هه شت به ماناى له ريكاى دايك وباوكته وه به هه شت و جه هه نه مت به نسيب ده بيت

والله اعلم

8

Jaw Zard نووسی:

sad

sadhmm

7

sad

6

DellYaar نووسی:

dast xosh barez babateki zor jwana
sarkawto bet
الجنة تحت أقدام الأمهات

زۆر سوپاس  ئاسوده‌ بیت smile

5

dast xosh barez babateki zor jwana
sarkawto bet
الجنة تحت أقدام الأمهات

4

smile ده ست خوش بو ئةم بابه ته هیچ ریزیکم بو ئةوکه سانة نیة کةدةلین مافی ئافره ت له ئیسلامدا خوراوة وةک؛عوسمان مه لا و بروسکه باران خوا له ناویان ببات

3

توحيد نووسی:

وصلى الله
على سيدنا و نبينا محمد وعلى اله وصحبه أجمعين.

من دةست خؤش لة بابةتة جوانةكانى جةنابت دةكةم بةلام لة صةلاوات دان وشةى سيدنا بةكار مةهينة جونكة وشةيةكى زياد كراوة و بيغةمبةر صلى الله عليه وسلم ئةوها صةحابةى فيرى صةلاوات كردووة(اللهم صل على محمد وال محمد).

هه‌رچه‌نه‌ راهاوم به‌ کاری بێنم به‌س هه‌وڵ ده‌ده‌م که‌ به‌کاری نه‌هێنم ئه‌م وشه‌یه‌
سوپاس براکه‌م خۆشحالم بابه‌ته‌کانم به‌ دڵی تۆی به‌رێزن

2

وصلى الله
على سيدنا و نبينا محمد وعلى اله وصحبه أجمعين.

من دةست خؤش لة بابةتة جوانةكانى جةنابت دةكةم بةلام لة صةلاوات دان وشةى سيدنا بةكار مةهينة جونكة وشةيةكى زياد كراوة و بيغةمبةر صلى الله عليه وسلم ئةوها صةحابةى فيرى صةلاوات كردووة(اللهم صل على محمد وال محمد).

1

16