بهڵام ئهوهی سهری لێدهرناكهم چۆن كوڕه مهسئولێك لهسهر ئیسلام كهسێكی كوشتوه..
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » وێنهی ئهو مامۆستا ئهمریكییهی ئهمڕۆ كوژرا بكوژهكه .... » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
16
لة خودا دةباريمةوة جاريكيتر كارة ساتى لةم شيوةىة دوبارة نةبيتةوة .
كوره كاكه خهم مهخۆن بههۆی ئهمهریكاوه 300000 كهسمان لێ كوژرا با ئهوانیش یهكێكیان لێ بكوژرێ ،،
من رسمی ئهو مامۆستایهم بینیوه له جیاتی1 دهمانچه 2 دهمانچهی لهدهست بوو یعنی ئهویش زۆر له بكوژ پیاوتر نهبوو،،
ئةوةى من ليى تيكةيشتبم كورةى بكوز لةسةر ئيسلام ئةوى نةكوشتووه، ئةكةر بابةتةكه بخوينيتةوه نووسراوه (كوره كورده بكوزةكه لةو كةسانه بووه كه برواى بةخوا نةبووه، ئةمةريكييةكةش مةسيحى بووه) جا شتةكه بيجةوانةيه، مامؤستا بةركريكار بووه بؤ هةبوونى خودا. . الله اعلم من وا لةم بابةتةى سةرةوه حالى بووم!
كوره كاكه خهم مهخۆن بههۆی ئهمهریكاوه 300000 كهسمان لێ كوژرا با ئهوانیش یهكێكیان لێ بكوژرێ ،،
من رسمی ئهو مامۆستایهم بینیوه له جیاتی1 دهمانچه 2 دهمانچهی لهدهست بوو یعنی ئهویش زۆر له بكوژ پیاوتر نهبوو،،
24
و الله اعلم
بهداخهوه شهرمهزار بوین:|
برا له كوى كمزرعة بو كوزرا؟
برا گیان كوشتنی ئهم مامۆستایه بهدهستی برازای جهلال تاڵهبانی لهسهر چهند مناقهشهیهك بوو كه ماوهیهك بهر له ئێستا ئهم قوتابی و مامۆستایه بووه كێشهیان ، مناقهشهكهش لهسهر بوونی خودا بوو ، ئهم مامۆستا مهسیحی یه ئهم كورهش یهكه لهوانهی بروای به خودا نی یه . ئهم ههواڵه له زاری چهند قوتابیهكی ئهو پۆلهی بكوژی تابووه وهرگیراوه .
دهستت خۆش كاك ئاسۆ بۆ دانانی ئهم وێنهیه ، بهڕاستی ههموو مرۆڤێك دوڵگرانه بهم ههواڵه .
یانەی سەرهەنگ موحسین » ههمهڕهنگ » وێنهی ئهو مامۆستا ئهمریكییهی ئهمڕۆ كوژرا بكوژهكه .... » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]