سوپاس بۆ خوا که چارهسهر بوو ، دهستان خۆش بێت.
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » ســـــــــڵاو / بــهرێوبهرا مافی هیچم نیه سهرپهرشتیاریشم ! » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
سوپاس بۆ خوا که چارهسهر بوو ، دهستان خۆش بێت.
Aso Yassin نووسی:
كاتێك كێشهیهكتان ههبوو له ڕیگهی پهیامی تایبهت دهتوانن ئاگادارم بكهنهوه بۆ ئهوهی بۆتان چارهسهر بكهم .كاك ئـاسـۆ ئهتو جارێ مۆبایلهكهت بكهوه پـاشـان بڵێ ڕیگهی پهیامی تایبهت دهتوانن ئاگادارم بكهنهوه ! من لهرێگهی تهلهفرن ویستم ئاگهدارد بكهمهوه ههندێك كارم پێت بوو ئهویش لێگهرێ تـازه .
16
كاتێك كێشهیهكتان ههبوو له ڕیگهی پهیامی تایبهت دهتوانن ئاگادارم بكهنهوه بۆ ئهوهی بۆتان چارهسهر بكهم .
كاك ئـاسـۆ ئهتو جارێ مۆبایلهكهت بكهوه پـاشـان بڵێ ڕیگهی پهیامی تایبهت دهتوانن ئاگادارم بكهنهوه ! من لهرێگهی تهلهفرن ویستم ئاگهدارد بكهمهوه ههندێك كارم پێت بوو ئهویش لێگهرێ تـازه .
.
( هۆكارهكهی : ههر بهشێكی نوێ بكرێتهوه دهبێت ماف به سهرپهرشتیار بدرێتهوه منیش لهبیرم نهمابوو )
.
ئێ دهوابڵێ .
chawmane kak aso ista tawawa
سهیرم نهکرده
من ههر نهشمزانی بوو چونکه زۆربهی کات بهشی وهرزشیم داخستوه:D
بهشی وهرزش كێشهی نهبوو بهڵام بهشه نوێ یهكان كێشهی ههبوو .
سهیرم نهکرده
من ههر نهشمزانی بوو چونکه زۆربهی کات بهشی وهرزشیم داخستوه:D
زهندهقم چوو
:D
لۆمان چاکه ههتا زهندهقهکهت لۆ بینینهوه هههه
بۆ ئێستاش چاك نهبووه ؟
زهندهقم چوو
:D
لۆمان چاکه ههتا زهندهقهکهت لۆ بینینهوه هههه
سڵاو ئازیزان ،......،......
پێش ئهوهی ئهم بابهته بكهمهوه كه سهردێرم خوێندهوه زهندهقم چوو ![]()
ئێستا كێشهی ههموو ئهو سهرپهرشتیارانهم چارهسهركرد كه كێشهیان ههیه .
( هۆكارهكهی : ههر بهشێكی نوێ بكرێتهوه دهبێت ماف به سهرپهرشتیار بدرێتهوه منیش لهبیرم نهمابوو )
كاتێك كێشهیهكتان ههبوو له ڕیگهی پهیامی تایبهت دهتوانن ئاگادارم بكهنهوه بۆ ئهوهی بۆتان چارهسهر بكهم .
باشـه ئهمـهمـان زانی كهكـاك ئاسۆ كردیتیه تایبهتی خۆی ئهی بابهت گواستنهوه ؟ داخستن ؟ جێگیر ؟سرینهوه ؟. سـهیری ئهم وێنه بكهن .

کاک سانی منیش ناتوانم دهسکاری بکهم
کاک سانی ئةم به شةی کاک جیگر بابه ته کةی لی داناوة به س کاک اسو ده توانی دةسکاری بکات
دةى ان شاءالله كه كاك ئاسؤ هاته سةرهيل با بؤتى جاك بكات.
تۆ دهتوانی دهست كــاری ئهم بـابهته بكهیت
کاک سانی لهوانیه ههڵهیهک ههبێت چونکه لای ئێمه چ کێشهنیه وهک جارانه
چ ههلهیهك ؟
نـاتوانم هیچ بكهم وهك سهرپهرشتیــار.
کاک سانی لهوانیه ههڵهیهک ههبێت چونکه لای ئێمه چ کێشهنیه وهک جارانه
كـاك ئـاسـۆ تـۆ وهك بهرێوبهری گشتی منت هـهلبژارد بۆ سـهرپهرشتیـار مـافی هیچم نیـه ئێستـا بابهت بگوازمهوه و بابهت چـابكهم ! ئهی بۆ سهرپهرشتیـارم ؟! مـاوهیهكه وهی لێهــاتووه
ویستم بـابهتێكی كاك جێگر چـابكهم كه وهرزشی بوو بهڵام نهم توانی !
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » ســـــــــڵاو / بــهرێوبهرا مافی هیچم نیه سهرپهرشتیاریشم ! » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]