سلاو.
با دووباره نةبيتةوه.
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » ئاگاداری بۆ دهستهی بهڕێوبهران.. » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
سلاو.
با دووباره نةبيتةوه.
K O S R A T نووسی:بةري والله دةبي ئاكاداربكريتةوة
مهبهستت لهوه چیه؟؟ تێنهگهیشتم؟:)
مةبةستم روونة كةرخوت دةزاني كية ئاكاداريي بكةوة ![]()
بةري والله دةبي ئاكاداربكريتةوة
مهبهستت لهوه چیه؟؟ تێنهگهیشتم؟:)
بةري والله دةبي ئاكاداربكريتةوة
كاك شهیدا پێویست ناكات چونكه خۆیان دهزانن
ئهم بابهت تهنها بۆ بیرهێنانهوه بوو وه دووباره نهكردنهوهی ئهم كاره بوو!!
24
سهههند نووسی:یەکێک لە یاساکانی هاتنە ڕیزی بەڕێوەبەرایەتی پاراستنی قسەو باس و نهێنیەکانی ئەو دەستەیەیە...
ئێمە (٧) کەسین دەبێ یەکێکمان لەو یاسایە لامان دابێ.
هەرچەندە من نازانم ئەو کەسە کێیە ، بەڵام هیوادارم دووبارە نەبێتەوە.من ئهزانم بهڵام پێم باش نهبوو ناوی بێنم تهنها بۆ ئاگاداركردنهوه ئهوهم نووسی
سوپاس بۆ ئێوه سهوسهن و كۆسرهت
مەبەستم ئەوە نەبوو ناوەکەی بڵێی ، نا بەڵکو بیپارێزە لای خۆت ، هەر ئەو ئاگادار کردنەوەیە بەسە.
یەکێک لە یاساکانی هاتنە ڕیزی بەڕێوەبەرایەتی پاراستنی قسەو باس و نهێنیەکانی ئەو دەستەیەیە...
هەرچەندە من نازانم ئەو کەسە کێیە ، بەڵام هیوادارم دووبارە نەبێتەوە.
من ئهزانم بهڵام پێم باش نهبوو ناوی بێنم تهنها بۆ ئاگاداركردنهوه ئهوهم نووسی ![]()
سوپاس بۆ ئێوه سهوسهن و كۆسرهت ![]()
یەکێک لە یاساکانی هاتنە ڕیزی بەڕێوەبەرایەتی پاراستنی قسەو باس و نهێنیەکانی ئەو دەستەیەیە...
هەرچەندە من نازانم ئەو کەسە کێیە ، بەڵام هیوادارم دووبارە نەبێتەوە.
وایه زۆڕ ڕاسته بهڕاستی کارێکی جوان نییه پهیام بابهت له بهڕێوه بهرایهتی بچێته دهرهوه
چونکه ئێمه چهند کهسێکین بهڕێوهبهرایتی دهبینین ههر پهیامێک بچێته دهرهوه یێکێک له ئێمه بردویهتی
دهست خۆش ئایه گیان
زؤؤر راستة سةوسان خان
وایه زۆڕ ڕاسته بهڕاستی کارێکی جوان نییه پهیام بابهت له بهڕێوه بهرایهتی بچێته دهرهوه
چونکه ئێمه چهند کهسێکین بهڕێوهبهرایتی دهبینین ههر پهیامێک بچێته دهرهوه یێکێک له ئێمه بردویهتی
دهست خۆش ئایه گیان
ئةوجا كي بابةتي بردووة؟؟
19
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » ئاگاداری بۆ دهستهی بهڕێوبهران.. » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]