وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌ - پێشنیار بۆ به‌شی تایبه‌ت به‌ مانگی ڕه‌مه‌زان - به‌ڕێوه‌به‌رایه‌تی - یانەی سەرهەنگ موحسین

تۆ له‌ ژووره‌وه‌ نیت. تكایه‌ بچۆژووره‌وه‌ یان خۆت تۆمار بكه‌.

گرنگ!

ئاگاداری یانە
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
سوپاس بۆ چاوەڕوانیتان و هاوکاریتان بۆ گەشەپێدانی مەکۆ
27 / 02 / 2026
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
27 / 02 / 2026

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامه‌ نوێكه‌ی بنووسه‌ و بینێره‌

ده‌توانیت: BBCode وێنه‌ خه‌نده‌ به‌كار ببه‌یت

هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم

زانیارییه‌ مه‌رجه‌كان بۆ میوانان

زانیاریی پێویست / مه‌رج

لێكۆڵینه‌وه‌ی بابه‌ت / نوێترین یه‌كه‌م

21

S21 نووسی:

من پێم باشه‌ له‌جیات به‌شی مانگی ره‌مه‌زان به‌شی ته‌ندروستی بکرێته‌وه‌ چونکه‌ له‌هه‌موو سایت و مه‌کۆیه‌ک به‌شی ته‌ندروستی هه‌یه‌ به‌س یانه‌که‌مان نیه‌تی
jnhbhv

ئه‌م نوسینه‌ یانی چ کاپتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

20

K O S R A T نووسی:

من پێم باشه‌ له‌جیات به‌شی مانگی ره‌مه‌زان به‌شی ته‌ندروستی بکرێته‌وه‌ چونکه‌ له‌هه‌موو سایت و مه‌کۆیه‌ک به‌شی ته‌ندروستی هه‌یه‌ به‌س یانه‌که‌مان نیه‌تی

19

K O S R A T نووسی:

18

17

16

15

jnhbhv

14

jnhbhv

13

K O S R A T نووسی:

jnhbhv

12

S21 نووسی:
سه‌هه‌ند نووسی:

منيش پيم باشه ، إن شاءالله كاتى نزيك بوونه وه ى
مانگى ره مه زان ده يكه نه وه.

دةنگ زؤرينه بيت يان چاوةريى ئةوانيتريش بكةين smile

که‌یفاته‌ کاپتن وابزانم ئه‌وانیی تریش پێیان باشه‌

11

سه‌هه‌ند نووسی:

دةنگ زؤرينه بيت يان چاوةريى ئةوانيتريش بكةين smile

10

9

سوپاس (سةوسةن خان ، كاك كؤسرةت) باشه با راى ئةوانى ديكةش بدرئ، ئةگةر هى هةمووان بةلييه تا تيكةل بكريت.

8

S21 نووسی:
K O S R A T نووسی:

ئۆکه‌یی

- ئۆكه‌ی تۆ، واته‌ تێكه‌ڵ بكرێن؟

به‌دڵنییاوه‌ باتێکه‌ڵ بکرێت

7

amnish pem basha tekal bkren 

chonka mangy ramazan  1 manga  datwanin amo sale mangeg

pesh ramazan bashet bkinwa  ta aw babatni  taybatn baw manga

iroza blwe bkinawa mawek dwae rmazan tekali bashy ayni bkinawa

esta telaki bkan  mnih pem basha

6

K O S R A T نووسی:

ئۆکه‌یی

- ئۆكه‌ی تۆ، واته‌ تێكه‌ڵ بكرێن؟

5

S21 نووسی:

- په‌یامه‌كه‌ت سێ جار دووباره‌ ببویه‌وه‌ smile
برام تا ئه‌و كێشه‌یه‌ چاره‌سه‌ر ده‌كه‌ین به‌م شێوه‌یه‌ بكه‌: كه‌ په‌یامیك ده‌نووسی كلیكی ناردن ده‌كه‌ی، ئه‌گه‌ر ئه‌و كێشه‌یه‌ هات ئه‌وه‌ ڕاسته‌وخۆ ئه‌و په‌نجه‌ره‌یه‌ داخه‌و دووباره‌ وه‌ره‌وه‌ ناو یانه‌، به‌م شێوه‌یه‌ ده‌بینی په‌یامه‌كه‌ت یه‌ك جار گه‌یشتووه‌.

- سه‌باره‌ت به‌ به‌ش، جارێ با ته‌نیا له‌ بیری ئه‌وه‌ بین به‌شه‌كان كه‌م بكه‌ینه‌وه‌، ئه‌وسا ان شاءالله بیر له‌وه‌ ده‌كه‌ینه‌وه‌ كه‌ چ به‌شێكی پێویست زیاد بكه‌ین.

- ئێستا ڕاتان سه‌باره‌ت به‌ داواكارییه‌كه‌ بنووسن.

ئۆکه‌یی

4

ئه‌منیش به‌س تێست

3

- په‌یامه‌كه‌ت سێ جار دووباره‌ ببویه‌وه‌ smile
برام تا ئه‌و كێشه‌یه‌ چاره‌سه‌ر ده‌كه‌ین به‌م شێوه‌یه‌ بكه‌: كه‌ په‌یامیك ده‌نووسی كلیكی ناردن ده‌كه‌ی، ئه‌گه‌ر ئه‌و كێشه‌یه‌ هات ئه‌وه‌ ڕاسته‌وخۆ ئه‌و په‌نجه‌ره‌یه‌ داخه‌و دووباره‌ وه‌ره‌وه‌ ناو یانه‌، به‌م شێوه‌یه‌ ده‌بینی په‌یامه‌كه‌ت یه‌ك جار گه‌یشتووه‌.

- سه‌باره‌ت به‌ به‌ش، جارێ با ته‌نیا له‌ بیری ئه‌وه‌ بین به‌شه‌كان كه‌م بكه‌ینه‌وه‌، ئه‌وسا ان شاءالله بیر له‌وه‌ ده‌كه‌ینه‌وه‌ كه‌ چ به‌شێكی پێویست زیاد بكه‌ین.

- ئێستا ڕاتان سه‌باره‌ت به‌ داواكارییه‌كه‌ بنووسن.

2

1

پێشنیار بۆ به‌شی تایبه‌ت به‌ مانگی ڕه‌مه‌زان

سلاوی خواتان لێ بێت، هیوادارم هه‌مووتان باش بن.
پێتان چۆنه‌ به‌شی تایبه‌ت به‌ مانگی ڕه‌مه‌زان تێكه‌ڵ به‌ به‌شی ئایینی بكرێت.