دەست خۆش سەوسەن بۆ ئەم دەستپێشخەرییە
تێبینی :
من زیاتر لە هەفتەیەکە کاک ئاسۆم ئاگادارکردووەتەوە کە من ناتوانم سەردانی یانە بکەم بۆیە پێم وت کە کەسێکی تر بکاتە سەرپەرشتیار لە شوێنی من . ..
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار بۆ بهرێوبهرایهتی...! » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
دەست خۆش سەوسەن بۆ ئەم دەستپێشخەرییە
تێبینی :
من زیاتر لە هەفتەیەکە کاک ئاسۆم ئاگادارکردووەتەوە کە من ناتوانم سەردانی یانە بکەم بۆیە پێم وت کە کەسێکی تر بکاتە سەرپەرشتیار لە شوێنی من . ..
سوپاس بۆ ههمووتان که پێشنیارهکهتان پهسهند کرد...
سوپاس کاک ئاسۆ بۆ پهیڤه جوانهکانت هیوادارم بتوانم له ئاست ڕهزامهندی ئێوهی بهڕێز بم
باشه کاک ئاسۆ ئهمرۆ ئاگاداری دهکهمهوه ..............
كهواته سهرپهرشتیاری گشتی ئاگاداری بكهوه بهمهبهستی گهڕانهوهی ؟
من زۆر پێم باشه مامۆستا شهیدا كهسێكی زۆر گونجاوه بۆ ئهو پلهیه
شتێکی باشە ، بێگومان لە ڕابردوودا مامۆستا شەیدا خزمەتی باشی کردووە بە یانە بۆیە پشتگیریت دەکەم.
وایه زریان پۆلی 6ــه منیش هاورام
سهرهتا پاڵپشتی پێشنیارهكهت دهكهم .
دهست خۆشیت لێ دهكهم بۆ ئهم بابهته ، ئهمه یهكهمین ههوڵی سهرپهرشتیاری گشتی یانهكهمانه كه پێشنیارێكی گونجاو بخاته ژێر دهستی بهڕێوهبهرایهتیهوه ، هیوام وایه لهم ئهركهی كه پێت سپێردراوه كه وهك ههقی خۆت چونكه به دهنگی خۆت به دهستت هێناوه . بتوانی بۆ ئهم كاره جوانانهی تهرخان بكهی .
سڵاو بۆ دهستهی بهڕێو بهران
بههۆی تاقی كردنهوهكانی چاوزهرد
پێویستمان به سهرپهرشتیارێكی تره بۆ ئهم مهبهستهش بهڕێز ( شهیدا ) كه ئهندامی یهدهنگ بوو دهگهڕێنینهوه بۆ دهستهی بهڕێوهبهران وه ڕای ئێوهش گرینگه ............
لهگهڵ ڕیزدا .
تێبینی : چاوزهرد به ههمان پلهی خۆی دهمینێتهوه بهڵام ، شهیدا زیاد دهكهین بهشێوهیهكی سهرهكی واتا بۆ دابرانی ههریهكی تر ة به رهسمی دهیكهینه 4 سهرپهرشتیار .
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار بۆ بهرێوبهرایهتی...! » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]