ئةمرؤ كاك سةهةند باسى ئةو مةسةلةيةى كرد، وا خةريكه پلانيك دادةنيت ان شاءالله.
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار:پلهی ئهندامان! » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
ئةمرؤ كاك سةهةند باسى ئةو مةسةلةيةى كرد، وا خةريكه پلانيك دادةنيت ان شاءالله.
قسهكهت راسته مولازم بههیوای جێ بهجێ كردنی
SAWSAN نووسی:barasty qsakat rasta dabi play andam barz bkretawa zor andam prsyar dakn u gly dakan taa paymeki taybatim bo hat la layn andamek awesh lam barea prsyare dakrd awsh paymaka
سڵاو خاتوو سەوسەن
پرسیارێک هیوادارم بە رەخنە وەری نەگریت
من پێشتر ئەندامی چالاک بووم بەڵام ماوەیەکی زۆر بەهۆی پۆلی شەشەوە دابرام
ئێستا پلەم ئەندامە
پلە لەلام گرنگ نیە بەلام هۆکارێک هەیە پلەی ئەندامان بێیتەوە خوارەوە لە کاتێکی ماوەیەکی باشە ئێمە لەم یانەیەین لەمە تێناگەم؟تۆ زیاتر لهکاک سهرههنگ و سهههند لهیانهیی پێشنیار دهکهم ئهم دهسهڵاته بهتۆش بدرێت
زۆر سوپاس کۆسرهت
بهس من نامهوێ لهوه زیاتر دهستههڵاتم ههبێت بۆ من قورسه ئهو دهست ههڵاتهی
ههیتم بهسه گرینگ ئهوهیه دهتوانم داواکاری ئهندامان جێ بهجێ بکهم .....
barasty qsakat rasta dabi play andam barz bkretawa zor andam prsyar dakn u gly dakan taa paymeki taybatim bo hat la layn andamek awesh lam barea prsyare dakrd awsh paymaka
سڵاو خاتوو سەوسەن
ئێستا پلەم ئەندامە
پلە لەلام گرنگ نیە بەلام هۆکارێک هەیە پلەی ئەندامان بێیتەوە خوارەوە لە کاتێکی ماوەیەکی باشە ئێمە لەم یانەیەین لەمە تێناگەم؟
تۆ زیاتر لهکاک سهرههنگ و سهههند لهیانهیی پێشنیار دهکهم ئهم دهسهڵاته بهتۆش بدرێت
barasty qsakat rasta dabi play andam barz bkretawa zor andam prsyar dakn u gly dakan taa paymeki taybatim bo hat la layn andamek awesh lam barea prsyare dakrd awsh paymaka
سڵاو خاتوو سەوسەن
ئێستا پلەم ئەندامە
پلە لەلام گرنگ نیە بەلام هۆکارێک هەیە پلەی ئەندامان بێیتەوە خوارەوە لە کاتێکی ماوەیەکی باشە ئێمە لەم یانەیەین لەمە تێناگەم؟
ڕاسته ئهو كێشهیه بوونی ههیه!
پشتگیری تەواوت دەکەم ، إن شاءاللە جێبەجێی دەکەین.
سلاو
بریارێک لهیانه دهرچوو سهبارهت بهبهرزکردنهوهی پلهیی ئهندامان بۆ ماوهیهکی باش کاری پێکرا بهڵام ئێستا کاری پێناکرێت
200 پهیام ئهندامی چالاک کهچی ئهندام ههیه 600 پهیامی ههیه ههر ئهندامه
هیوادارم چاوێکیان پێبخشێندرێتهوه ههمیش دهبێته پاڵنهرێکی گهوره بۆ بهرداوام بوون لهیانه!!!
لهگهڵ دهریایهک رێز
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیار:پلهی ئهندامان! » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]