وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌ - بۆچی لێوردن له‌ره‌وشت ناکه‌ن...؟؟ - نامە - یانەی سەرهەنگ موحسین

تۆ له‌ ژووره‌وه‌ نیت. تكایه‌ بچۆژووره‌وه‌ یان خۆت تۆمار بكه‌.

گرنگ!

ئاگاداری یانە
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
سوپاس بۆ چاوەڕوانیتان و هاوکاریتان بۆ گەشەپێدانی مەکۆ
27 / 02 / 2026
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
27 / 02 / 2026

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامه‌ نوێكه‌ی بنووسه‌ و بینێره‌

ده‌توانیت: BBCode وێنه‌ خه‌نده‌ به‌كار ببه‌یت

هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم

زانیارییه‌ مه‌رجه‌كان بۆ میوانان

زانیاریی پێویست / مه‌رج

لێكۆڵینه‌وه‌ی بابه‌ت / نوێترین یه‌كه‌م

26

10

25

سوپاس بۆ به‌رێزتان..

24

Bawar نووسی:

16

http://www.kurdup.com/uploads/9f3cff6ee1.jpg

23

Sad Hawlery نووسی:

قه‌سه‌کانت زۆر زۆر جوانن کاك باوه‌ر

16

22

قه‌سه‌کانت زۆر زۆر جوانن کاك باوه‌ر

21

16

http://www.kurdup.com/uploads/9f3cff6ee1.jpg

20

سوپاس بۆ قه‌سه‌ت کاك احمد

19

ده‌ست خۆش بۆ ئه‌و بابه‌ته‌
به‌ هیوای گه‌ڕانه‌وی کاک ڕه‌وشت بۆ یانه‌

18

سوپاس بۆ قه‌سه‌جوانه‌کانتان
به‌رێزم هێمن شێروانی هيچ که‌سێك نيه‌ له‌م يانه‌ ره‌وشت نه‌ناسێ چونکه‌ کاتێك ئه‌و هات 20 ئه‌ندام له‌م يانه‌ هه‌بوو ره‌وشت نه‌ناز ده‌کات نه‌هيچ..

17

كاك رةوشت كةسيكي هةست وناسك وخةمخؤري أم يانةيةبووبؤيةداواي ليدةكةم بكةريتةوةيانةودووبارةبةبابةتةجوانةكاني شادودلخؤشمان بكات وهاوكاري هةموئةنداماني دةكرد_

16

16

15

رونيا نووسی:

16

14

24

13

Hussien نووسی:

16

16

12

16

11

16

10

24

9

وةلةو من ئاكام زور لة كيشةكة نية بةلام ئيشةلا ديتةوة

8

30

7

ليدوان نووسی:

24

6

سوپاس بۆ وه‌ڵامه‌کانتان ئێمه‌ هه‌موومان ده‌زانين ره‌وشت که‌سێکی خۆ په‌رست نيه‌ ده‌ی ئينشالله ده‌گه‌ڕێته‌وه‌

5

24

4

16

3

ANGEL نووسی:

dastakant   xoshbet  kak  sad  wala  qsakant  zor  jwana  mnesh  hewadarm bgaretawa

سوپاس فريشته‌ خان منيش هيواو خوازم به‌گه‌ڕێته‌وه‌

2

dastakant   xoshbet  kak  sad  wala  qsakant  zor  jwana  mnesh  hewadarm bgaretawa

1

من هاورێ ره‌وشتم کاك ئاسۆ و کاك ديلمان منيان بينيه‌
هه‌موو رۆژێك له‌گه‌ڵ ره‌وشت يه‌کترده‌بينين
به‌س نازانم ئێوه‌ له‌کاتی ڕوودانی کێشه‌له‌يانه‌ هه‌موو شته‌کانتان خه‌سته‌ سه‌ر ره‌وشت
ره‌وشت ئاگای له‌هيچ نه‌بوو...!!! بۆ
تازه‌ قه‌سه‌م له‌گه‌ڵ ره‌وشت کرد ووتی ئه‌ندامان زۆريان ته‌له‌فۆنيان بۆ کرديمه‌ ناويانی پێ ووتم

ئه‌و که‌سانه‌ی داويان کرديه‌ ره‌وشت هه‌ولێری بێته‌وه‌ ناو يانه‌

کاك سيروان و کاك مازن و کاك شيڤان و کاك لێدوان و کاك ئاسۆ و کاك ديلمان و من و کاك کارزان و کاك حسين کاردۆ_کاکا  له‌وانيه‌ ئه‌ندامانی تڕيش هه‌بێت بڵێته‌ ره‌وشت به‌گه‌ڕێته‌وه‌ يانه‌ به‌س له‌وانيه‌ ژماره‌ی مۆبايلی نه‌زانن بۆيه‌ من ده‌ڵێم ئه‌گه‌ر ره‌وشت هيچ شتێکی کرده‌بێت ئه‌وه‌ حه‌قی خۆتانه‌
باشه‌ به‌هه‌ر حاڵ ره‌وشت هيچ ئاگای له‌م بابه‌ت نووسينه‌ نيه‌ هيچ حه‌قی به‌ره‌وشت نيه‌ ئه‌م بابه‌ت نووسه‌
ره‌وشت هێشتان بڕياری ئه‌وه‌ی نه‌داوه‌ به‌گه‌ڕێته‌وه‌ يانه‌ هه‌ر پێ ده‌ڵێم به‌گه‌ڕێوه‌ يانه‌
ئه‌و قه‌سانه‌ی قه‌سه‌ ده‌که‌ن باڕاستی بڵێن نه‌ك له‌دڵی خۆيان ڕاستی به‌هێله‌نه‌وه‌