16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » تایبهت بۆ سهرپهرشتیاران ئاگاداربن ؟؟؟؟ » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
16
كاك سیروان و سۆلیانا خان ئینشاڵڵه ئهگهر كرا وای لێدهكه ین
منیش چاوهڕێی جێبهجێ كردنم:(
ئه هااااااااا وه ڵا واش شتێکی باشه
ده ی انشاله جێبه جێ ئه کرێت ![]()
ده ستی هه مووان خۆش بێت
سۆلیانا بۆ مهسهلهی دهستخۆشی نوسین من دوێنێ له ههولێر كاك ئاسۆم بینی و زۆر قسهمان كرد...
من پێشنیارێكم بۆ كرد ئهویش ئهوه بوو كه زمارهی پهیامهكان پیشان نهدرێت واته: كهس نهزانێت ئهندامان چهند پهیامیان ههیه، بۆ ئهوهی واز له دهستخۆشی بێنن و پله بهرزكردنهوهش ببێته زیرهكی نهك زمارهی پهیام
لهوێ پێشنیارهكهم قبوڵ كرا بهڵام تا ئێستا جێ به جێ نهكراوه:(
16
16
16
ئاگاربن ؟؟؟
سڵاو كاك بههجهت و بڵند
كاك بههجهت و بڵند دهمێكه ئاگادارم زۆر پهیامی تایبهتیتان بۆ ئهندامان ناردوه گوایه بابهتی ناشیاو بڵاو دهكهنهوه ئێوهش به گوناهی دهزانن كاك بههجهت و بڵند ئهم كارانه كاری ئێوهنیه ئهمه لێێ گهڕێن بۆ سهرپهرشتیارن هیچ پهیامێكی تایبهتی بۆ هیچ ئهندامێك مهنێرن بهمهبهستی ئاگاداركردنهوه (( ئهگهر شتێكی ناشیاوتان بینی سهرپهرشتیاران ئاگاداربكهنهوه ))
تكایه ئاگاداربن لهگهڵ ڕێزماندا
ئهم پهیامه تایبهتیهم بۆ ههردووكیان نارد
من زۆر پشتگیری قسهكانی سۆلیانا ئهكهم
نابێت هیچ سهرپهرشتیارێك یان بهڕێوهبهرێك زیاد له پێویست خۆی له ئهندامان نزیك بكاتهوه و وا له خۆی بكات تهنها حساب بۆ ئهو بكرێ ...
بهههرحاڵ ههر چۆنێك بێت وهك كاك سهرههنگ ووتی ناكاته ئهوهی كه تۆ ساحه چۆڵ بكهی ...
من خۆم ڕهنگه ئهمساڵ بمهوێ پۆلی شهش تهواو بكهم، ئهم بابهته زۆر پێویست بوو كه كاك ئاسۆ نوسی
بهڵام بهخوا من سهردانم ههر ئهبێ;)
سوپاس كاك ئاسۆ.
- سۆلیانا سهبارهت بهوهی كه دهڵێی ههیه پێم دهڵێ وێنهی واژووت لهگهڵ ئیسلاما ناگونجێ، تۆ نابێ پهستی بنوێنی و بلیی ماندوو بووم له دهستیهوه، دواتر تۆ سهرپهرشتیاری نابێ ساحهكه بۆ خاتری شتێكی وهها چۆڵ بكهیت.
- گهر زانیتان بابهت دووبارهیه بابهتهكهی داخهن و لهژێرهوه بنوسه بابهت دووبارهیه.
- گرنگیش نیه ئهندام له وڵامی بابهتێك چی دهنوسێ! گرنگ ئهوهیه بێ شهرمی نهكات و له یاسا لا نهدات لهكاتی پهیام نوسینهكهی.
16
به هۆی كۆتای هاتنی پشووی هاوینه و دهستپێكردنهوهی خوێندن له قوتابخانه و خوێندنگهكان و بۆ ئهوهی دوانهكهون له وانهكانیان داوا له سهرپهرشتیارهكان دهكهین كه گرینگی به خوێندنهكانیان بدهن بهتایبهتی پۆڵی شهشهكان چونكه دوا قۆناغی خوێندنیتیان ڕهنجی چهند ساڵهیتیان وهدهتوانن ئاگادارمان بكهنهوه كه بههۆی خوێندن كهم بێنهوه یانه وه ئێمهش به پێخۆشحاڵیهوه ئهركی ئهم سهرپهرشتیارانه دهگرینه ئهستۆ تا كۆتای هاتنی قۆناغی خوێندنیان ( بێئهوهی دهستكاری له پلهكانیان بكهین )
لهگهڵ ڕێزی دهستهی بهڕێوبهران
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » تایبهت بۆ سهرپهرشتیاران ئاگاداربن ؟؟؟؟ » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]