وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌ - خوشكه‌كه‌ی مایكڵ بووه‌ به‌حیجاب - هه‌مه‌ڕه‌نگ - یانەی سەرهەنگ موحسین

تۆ له‌ ژووره‌وه‌ نیت. تكایه‌ بچۆژووره‌وه‌ یان خۆت تۆمار بكه‌.

گرنگ!

ئاگاداری یانە
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
سوپاس بۆ چاوەڕوانیتان و هاوکاریتان بۆ گەشەپێدانی مەکۆ
27 / 02 / 2026
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
27 / 02 / 2026

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامه‌ نوێكه‌ی بنووسه‌ و بینێره‌

ده‌توانیت: BBCode وێنه‌ خه‌نده‌ به‌كار ببه‌یت

هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم

زانیارییه‌ مه‌رجه‌كان بۆ میوانان

زانیاریی پێویست / مه‌رج

لێكۆڵینه‌وه‌ی بابه‌ت / نوێترین یه‌كه‌م

5

شه‌ره‌فخان نووسی:

جێگای خۆشحاڵیه‌ كه‌ هه‌ر كه‌س ببێته‌ موسڵمان ،به‌ڵام ئه‌م وێنه‌یه‌ كه‌ دات ناوه‌ و ده‌ڵێی ئه‌مه‌ حیجابی له‌به‌ر دایه‌
ئه‌مه‌ حیجاب نیه‌ له‌ ئیسلام ،ئه‌گه‌ر بێت و سه‌یری وێنه‌كه‌ بكه‌ین به‌ جوانی ده‌بینین ئه‌م ئافره‌ته‌ لاقی ڕوته‌ و وه‌ نێوانی هاتنه‌وه‌یه‌كتری ئه‌و حیجابه‌ی له‌به‌ریه‌تی ڕه‌نگێكی قاوه‌ی دیاره‌ ئه‌وه‌ من پێم وایه‌ گۆشتبێ ،ئه‌گه‌ر ئه‌م قسه‌یه‌ی من ڕاست بێ ،ئه‌وه‌ بۆچونی من بۆ ئه‌م سیناریۆیه‌ ئه‌وه‌یه‌
ئه‌م ئافره‌ته‌ ده‌یه‌وێ ئیسلام ناشرین بكات ،به‌ڵام ڕه‌نگه‌ بۆچونی من هه‌ڵه‌ بێ ، به‌ڵام ئه‌و وێنه‌یه‌  لای من له‌ ژێر پرسیار دایه‌  .

4

ئەوە حیجاب نییە ، سەیری کەیی بە ووردی .  ..

3

smile mnish wak to

2

جێگای خۆشحاڵیه‌ كه‌ هه‌ر كه‌س ببێته‌ موسڵمان ،به‌ڵام ئه‌م وێنه‌یه‌ كه‌ دات ناوه‌ و ده‌ڵێی ئه‌مه‌ حیجابی له‌به‌ر دایه‌
ئه‌مه‌ حیجاب نیه‌ له‌ ئیسلام ،ئه‌گه‌ر بێت و سه‌یری وێنه‌كه‌ بكه‌ین به‌ جوانی ده‌بینین ئه‌م ئافره‌ته‌ لاقی ڕوته‌ و وه‌ نێوانی هاتنه‌وه‌یه‌كتری ئه‌و حیجابه‌ی له‌به‌ریه‌تی ڕه‌نگێكی قاوه‌ی دیاره‌ ئه‌وه‌ من پێم وایه‌ گۆشتبێ ،ئه‌گه‌ر ئه‌م قسه‌یه‌ی من ڕاست بێ ،ئه‌وه‌ بۆچونی من بۆ ئه‌م سیناریۆیه‌ ئه‌وه‌یه‌
ئه‌م ئافره‌ته‌ ده‌یه‌وێ ئیسلام ناشرین بكات ،به‌ڵام ڕه‌نگه‌ بۆچونی من هه‌ڵه‌ بێ ، به‌ڵام ئه‌و وێنه‌یه‌  لای من له‌ ژێر پرسیار دایه‌  .

1

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/385538_281171311928944_152858888093521_806162_1826127788_n.jpg

16