24
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » زانیاری گشتی » پێ لهسهر پێ دامهنێ » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
24
دةس خؤش كاك رزكار لاى ئيمة واى بينةوةترا بؤية برسيم ......:)
...
راستى منيش زؤر پێ لهسهر پێ دا دة نيم وةك ئيوة دةلين هةولدةدةم كةمى بكةمةوة دةس خؤش بؤ زانياريكةت ...:)
دةست خؤش بؤ دانانى ئةم بابةتة بةراستى بةسوودة من خؤم زؤر وا ئةكةم هيوادارم بتوانم كةم كةمةوة
دةست خؤش
سوپاس بریا خان بۆ پهیامهکهت
ببور ن هاوريان من تينةكةيشتم ؟؟؟ دانانى پێ لهسهر پێ واتاى جيية ؟؟؟؟؟؟؟ ج
یعنی قاچ لهسهر قاچ یان پا له سهر پا بهههولێریش لاق له سهر لاق:)
دةست خؤش بؤ دانانى ئةم بابةتة بةراستى بةسوودة من خؤم زؤر وا ئةكةم هيوادارم بتوانم كةم كةمةوة
دةست خؤش
ببور ن هاوريان من تينةكةيشتم ؟؟؟ دانانى پێ لهسهر پێ واتاى جيية ؟؟؟؟؟؟؟ ج
سوپاس بۆ پهیامی ههموتان هاورێیان
24
ههههههههههه که وای لێهات منیش که نوسیم پێم لهسهر پێم دانابو ههه برام سهرکهوتوبیت
ئمم دهبی ئیتر منیش خۆم را بێنم ![]()
دهست خۆش بۆ ئهم زانیارییه
24
هەر لەسەر ئەم بابەتە گەر هەڵە نەبم سەروەری مرۆڤایەتی پێغەمبەری ئیسلام محمد (صلی الله علیه وسلم) هەرگیز پێی لەسەر پێیەکەی تری دانەناوە هەر چەندە زۆریش دڵنیا نیم
24
me 2 hhhhhh
24
بهپێى لێكۆڵینهوهیهك ئهوهدهركهوتووهدانانى پێ لهسهر پێ وهكو داب و نهریتێك چهندین گرفتى تهندروستى بهدواوهیه.
كۆمهڵێك توێژهرى بوارى تهندروستى مرۆڤ لێكۆڵینهوهیهكیان لهبارهى دانانى پێ لهسهر پێ وهكو داب و نهریت لهلاى ئافرهتان و پیاوان ئهنجامداوهو ئهوهدهركهوتووهكهئهوانهى بهدهست گرفتهكانى نهخۆشى دهوالییهوهدهناڵێنن پێویستهوهك قۆناغى یهكهم دهستبهردارى ئهو داب و نهریتهكۆنهببن و پێیهكانیان لهسهر یهكترى دانهنێن.
ئهو توێژینهوهیهباسیشى لهوهكردووه، (25%) ى گهنجان بهدهست گرفتهكانى سووتانهوهو خوێنبهرهكانهوهدهناڵێنن و نهریتى پێ لهسهر پێ دانانیش كاریگهرى لهسهر نهخۆشى دهوالى ههیهو دهبێتههۆى هێواش هاتوچۆكردنى خوێن لهناو خوێنبهرهكان و بهمهش فشارێكى زۆر دهكهوێتهسهر خوێنبهرهكان.
یانەی سەرهەنگ موحسین » زانیاری گشتی » پێ لهسهر پێ دامهنێ » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]