سڵاو بهڕێزان :-
منیش ئهوهم زۆر پێ جوان بوو بهڵام دهبێت سهیری بكهم بزانم دهكرێ یان نا .. بهڵام وابزانم هیچ شتێك نیه نهكرێ ان شاءالله لهمهودوا كاری بۆ دهكهم .
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » < بؤ ئاگاداركردنةوةى دةستةى بةريوبةران!! > » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
سڵاو بهڕێزان :-
منیش ئهوهم زۆر پێ جوان بوو بهڵام دهبێت سهیری بكهم بزانم دهكرێ یان نا .. بهڵام وابزانم هیچ شتێك نیه نهكرێ ان شاءالله لهمهودوا كاری بۆ دهكهم .
- یانی وهك چۆن ئهوانهی له ژوورهوه نین ناتوانن بابهت ببینن، ئهوهایش نهتوانن ئامادهبووان ببینن؟
بەڵـێ ئەوەیە مەبەستم.
لە بیرمە جارێکیان لەگەڵ کاک (ئاسۆ)ش ئەوەم باس کرد ئەویش پێی باش بوو ، جا نازانم ئێستا دەتوانێ بیکات یان نا.
ئه وانه ى له ژووره وه نين ئاماده بوانى يانه نه بينن.
- یانی وهك چۆن ئهوانهی له ژوورهوه نین ناتوانن بابهت ببینن، ئهوهایش نهتوانن ئامادهبووان ببینن؟
وهڵا ئهوهش فكرهیهكی جوانه. . با كاك ئاسۆ یاسین بێته باسهكهوه بزانین ئهوه دهكرێ؟!
من زوو لێدوانێکم دا بهڵام نهماوه
منیش پێشنیارم ئهوهیه مافی ئهندامییهتی بسهنرێتهوه لهوئهندامانهیی کهزیاتر لهمانگێک سهردانی یانهیان نهکردووه
پێشنیارهکهی کاک سهههند زۆر جوانه مادهم وای لێهات با ئامادهبوانیش دیار نهبێت .
وابزانم له گه ل گه رانه وه ى يانه په يامه كان هه نديكيان ديار نه ماون ، پيشنيارى من ئه وه بوو ئه وانه ى له ژووره وه نين ئاماده بوانى يانه نه بينن.
ئا لهم نههێشتنی بینینه بۆ میوان مهبهستمان پێكا، ان شاءالله ههر وا دهیهڵینهوه.
من پێشترریش لهگهڵ ئهوه نهبووم که میوان نهتوانێت شت ببینێت
بهڵام هیوادارم که له مهسلهحهتی یانه دابێت .
شه یدا نووسی:24
- وا ئةمجارةش وامان ليكردةوه، هيوادارم بيرؤكةيةكى باش بيت.
24
24
- وا ئةمجارةش وامان ليكردةوه، هيوادارم بيرؤكةيةكى باش بيت.
ان شاءالله ههوڵی بۆ دهدهین .
ان شاءالله.
ان شاءالله ههوڵی بۆ دهدهین .
24
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » < بؤ ئاگاداركردنةوةى دةستةى بةريوبةران!! > » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]