وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌ - پێشنیار بۆ به‌رێوبه‌رایه‌تی...! - به‌ڕێوه‌به‌رایه‌تی - یانەی سەرهەنگ موحسین

تۆ له‌ ژووره‌وه‌ نیت. تكایه‌ بچۆژووره‌وه‌ یان خۆت تۆمار بكه‌.

گرنگ!

ئاگاداری یانە
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
سوپاس بۆ چاوەڕوانیتان و هاوکاریتان بۆ گەشەپێدانی مەکۆ
27 / 02 / 2026
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
27 / 02 / 2026

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامه‌ نوێكه‌ی بنووسه‌ و بینێره‌

ده‌توانیت: BBCode وێنه‌ خه‌نده‌ به‌كار ببه‌یت

هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم

زانیارییه‌ مه‌رجه‌كان بۆ میوانان

زانیاریی پێویست / مه‌رج

لێكۆڵینه‌وه‌ی بابه‌ت / نوێترین یه‌كه‌م

8

دەست خۆش سەوسەن بۆ ئەم دەستپێشخەرییە

تێبینی :
من زیاتر لە هەفتەیەکە کاک ئاسۆم ئاگادارکردووەتەوە کە من ناتوانم سەردانی یانە بکەم بۆیە پێم وت کە کەسێکی تر بکاتە سەرپەرشتیار لە شوێنی من . ..

7

سوپاس بۆ هه‌مووتان که‌ پێشنیاره‌که‌تان په‌سه‌ند کرد...
سوپاس کاک ئاسۆ بۆ په‌یڤه‌ جوانه‌کانت هیوادارم بتوانم له‌ ئاست ڕه‌زامه‌ندی ئێوه‌ی به‌ڕێز بم
باشه‌ کاک ئاسۆ ئه‌مرۆ ئاگاداری ده‌که‌مه‌وه‌ ..............

6

كه‌واته‌ سه‌رپه‌رشتیاری گشتی ئاگاداری بكه‌وه‌ به‌مه‌به‌ستی گه‌ڕانه‌وه‌ی ؟

5

من زۆر پێم باشه‌ مامۆستا شه‌یدا كه‌سێكی زۆر گونجاوه‌ بۆ ئه‌و پله‌یه‌

4

شتێکی باشە ، بێگومان لە ڕابردوودا مامۆستا شەیدا خزمەتی باشی کردووە بە یانە بۆیە پشتگیریت دەکەم.

3

وایه‌ زریان پۆلی 6ــه‌ منیش هاورام

2

سه‌ره‌تا پاڵپشتی پێشنیاره‌كه‌ت ده‌كه‌م .

ده‌ست خۆشیت لێ ده‌كه‌م بۆ ئه‌م بابه‌ته‌ ، ئه‌مه‌ یه‌كه‌مین هه‌وڵی سه‌رپه‌رشتیاری گشتی یانه‌كه‌مانه‌ كه‌ پێشنیارێكی گونجاو بخاته‌ ژێر ده‌ستی به‌ڕێوه‌به‌رایه‌تیه‌وه‌ ، هیوام وایه‌ له‌م ئه‌ركه‌ی كه‌ پێت سپێردراوه‌ كه‌ وه‌ك هه‌قی خۆت چونكه‌ به‌ ده‌نگی خۆت به‌ ده‌ستت هێناوه‌ . بتوانی بۆ ئه‌م كاره‌ جوانانه‌ی ته‌رخان بكه‌ی .

1

سڵاو بۆ ده‌سته‌ی به‌ڕێو به‌ران

به‌هۆی تاقی كردنه‌وه‌كانی چاوزه‌رد
پێویستمان به‌ سه‌رپه‌رشتیارێكی تره‌ بۆ ئه‌م مه‌به‌سته‌ش به‌ڕێز ( شه‌یدا ) كه‌ ئه‌ندامی یه‌ده‌نگ بوو ده‌گه‌ڕێنینه‌وه‌ بۆ ده‌سته‌ی به‌ڕێوه‌به‌ران وه‌ ڕای ئێوه‌ش گرینگه‌ ............
له‌گه‌ڵ ڕیزدا .

تێبینی : چاوزه‌رد به‌ هه‌مان پله‌ی خۆی ده‌مینێته‌وه‌ به‌ڵام ، شه‌یدا زیاد ده‌كه‌ین به‌شێوه‌یه‌كی سه‌ره‌كی واتا بۆ دابرانی هه‌ریه‌كی تر ة به‌ ره‌سمی ده‌یكه‌ینه‌ 4 سه‌رپه‌رشتیار .