وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌ - بۆ گشت ئه‌ندامان / له‌مه‌ودوا ده‌توانن ده‌نگ به‌ بابه‌ته‌كان بده‌ن !! - نامە - یانەی سەرهەنگ موحسین

تۆ له‌ ژووره‌وه‌ نیت. تكایه‌ بچۆژووره‌وه‌ یان خۆت تۆمار بكه‌.

گرنگ!

ئاگاداری یانە
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
سوپاس بۆ چاوەڕوانیتان و هاوکاریتان بۆ گەشەپێدانی مەکۆ
27 / 02 / 2026
بەخێربێن بۆ مەکۆکانی گۆڵچی نێودەوڵەتی سەرهەنگ موحسین
27 / 02 / 2026

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامی نوێ بنووسه‌

وه‌ڵامه‌ نوێكه‌ی بنووسه‌ و بینێره‌

ده‌توانیت: BBCode وێنه‌ خه‌نده‌ به‌كار ببه‌یت

هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم

زانیارییه‌ مه‌رجه‌كان بۆ میوانان

زانیاریی پێویست / مه‌رج

لێكۆڵینه‌وه‌ی بابه‌ت / نوێترین یه‌كه‌م

9

16

8

16

7

Sarhang Muhsin نووسی:

ماشائه‌ڵا كاریكی هه‌تا بڵێی جیاواز و شازه‌، سوپاس بۆ كاك ئاسۆ كه‌ له‌ داهێنانه‌كانی به‌رده‌وامه‌، بۆیه‌ش ده‌ڵێم داهێنان چونكه‌ هه‌موو ئه‌و تایبه‌تمه‌ندییانه‌ بیرۆكه‌ی خۆیه‌تی و له‌ زوودا هیچ كه‌س ئه‌م كاره‌ی له‌سه‌ر ئه‌م جۆره‌ سكریپته‌ نه‌كردووه‌. به‌هیوای به‌رده‌وام بوون.

تێبینی: خۆزگه‌ ده‌نگی "به‌ڵێ" و "نه‌خێر" به‌ جیاواز ده‌بوو، واته‌ كه‌ یه‌كێ ده‌نگی به‌ڵێ ده‌دات كه‌سێكی تر به‌ نه‌خێر ڕێژه‌ی به‌ڵێیه‌كان كه‌م نه‌كاته‌وه‌.
          جگه‌ له‌وه‌ش خۆزگه‌ ئه‌م تایبه‌تمه‌ندی ده‌نگدانه‌ بۆ هه‌ر ئه‌ندامێك یه‌كجار بووایه‌ له‌ بابه‌تێك، نه‌ك ئه‌ندام بتوانێ ته‌نیا له‌ یه‌ك بابه‌ت چه‌ندین جار       ده‌نگ بدات و ده‌نگ كه‌مكاته‌وه‌.

6

واوووو
یانه‌ی سه‌رهه‌نگ موحسین به‌رده‌وامه‌ له‌ پێشكه‌وتنه‌كانی...
ده‌ست و چاوت خۆش به‌ڕاستی شتێكی باشه‌و وه‌ هه‌ڵسه‌نگاندنێكه‌ بۆبابه‌ته‌كان ...
بابه‌ته‌که‌م به‌ دڵه‌ من به‌ به‌ڵێ ده‌نگی بۆ ده‌ده‌م

5

تێبینی: خۆزگه‌ ده‌نگی "به‌ڵێ" و "نه‌خێر" به‌ جیاواز ده‌بوو، واته‌ كه‌ یه‌كێ ده‌نگی به‌ڵێ ده‌دات كه‌سێكی تر به‌ نه‌خێر ڕێژه‌ی به‌ڵێیه‌كان كه‌م نه‌كاته‌وه‌.
          جگه‌ له‌وه‌ش خۆزگه‌ ئه‌م تایبه‌تمه‌ندی ده‌نگدانه‌ بۆ هه‌ر ئه‌ندامێك یه‌كجار بووایه‌ له‌ بابه‌تێك، نه‌ك ئه‌ندام بتوانێ ته‌نیا له‌ یه‌ك بابه‌ت چه‌ندین جار       ده‌نگ بدات و ده‌نگ كه‌مكاته‌وه‌.

زۆر ڕاسته‌ منیش ویستم وابڵێم ...باده‌نگه‌گه‌كان یه‌كجار بێت ..بۆ نموونه‌ من بابه‌تێك بڵاو ده‌كه‌مه‌وه‌ ده‌توانم 15 ده‌نگ بده‌م..
هیوادارم كاك ئاسۆ ئه‌وه‌ش چاك بكات

4

واوووو
یانه‌ی سه‌رهه‌نگ موحسین به‌رده‌وامه‌ له‌ پێشكه‌وتنه‌كانی...
ده‌ست و چاوت خۆش مامه‌ ئاسۆ به‌ڕاستی شتێكی باشه‌و وه‌ هه‌ڵسه‌نگاندنێكه‌ بۆبابه‌ته‌كان ...
بابه‌ته‌که‌م به‌ دڵه‌ من به‌ به‌ڵێ ده‌نگی بۆ ده‌ده‌م...;)

3

dast xosh shteke basha

2

ئۆوو وه ڵا شتێکی باشه من ئه مه 1 که م جارمه له یانه کوردیه کان بیبینم
ده ستت خۆش کاك ئاسۆ
به ڵام ئه ی بۆ ناتوانین بیبینین کێ ده نگی یاوه  واتا ناوی ئه ندامه که  ئایا ئه کرێت ئه وه ش ببینین یان نا ؟؟

1

16