بابهت: بۆ گشت ئهندامان / لهمهودوا دهتوانن دهنگ به بابهتهكان بدهن !!
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ گشت ئهندامان / لهمهودوا دهتوانن دهنگ به بابهتهكان بدهن !!
پهڕه 1
16
ئۆوو وه ڵا شتێکی باشه من ئه مه 1 که م جارمه له یانه کوردیه کان بیبینم
ده ستت خۆش کاك ئاسۆ
به ڵام ئه ی بۆ ناتوانین بیبینین کێ ده نگی یاوه واتا ناوی ئه ندامه که ئایا ئه کرێت ئه وه ش ببینین یان نا ؟؟

dast xosh shteke basha

واوووو
یانهی سهرههنگ موحسین بهردهوامه له پێشكهوتنهكانی...
دهست و چاوت خۆش مامه ئاسۆ بهڕاستی شتێكی باشهو وه ههڵسهنگاندنێكه بۆبابهتهكان ...
بابهتهکهم به دڵه من به بهڵێ دهنگی بۆ دهدهم...;)
تێبینی: خۆزگه دهنگی "بهڵێ" و "نهخێر" به جیاواز دهبوو، واته كه یهكێ دهنگی بهڵێ دهدات كهسێكی تر به نهخێر ڕێژهی بهڵێیهكان كهم نهكاتهوه.
جگه لهوهش خۆزگه ئهم تایبهتمهندی دهنگدانه بۆ ههر ئهندامێك یهكجار بووایه له بابهتێك، نهك ئهندام بتوانێ تهنیا له یهك بابهت چهندین جار دهنگ بدات و دهنگ كهمكاتهوه.
زۆر ڕاسته منیش ویستم وابڵێم ...بادهنگهگهكان یهكجار بێت ..بۆ نموونه من بابهتێك بڵاو دهكهمهوه دهتوانم 15 دهنگ بدهم..
هیوادارم كاك ئاسۆ ئهوهش چاك بكات
واوووو
یانهی سهرههنگ موحسین بهردهوامه له پێشكهوتنهكانی...
دهست و چاوت خۆش بهڕاستی شتێكی باشهو وه ههڵسهنگاندنێكه بۆبابهتهكان ...
بابهتهکهم به دڵه من به بهڵێ دهنگی بۆ دهدهم

ماشائهڵا كاریكی ههتا بڵێی جیاواز و شازه، سوپاس بۆ كاك ئاسۆ كه له داهێنانهكانی بهردهوامه، بۆیهش دهڵێم داهێنان چونكه ههموو ئهو تایبهتمهندییانه بیرۆكهی خۆیهتی و له زوودا هیچ كهس ئهم كارهی لهسهر ئهم جۆره سكریپته نهكردووه. بههیوای بهردهوام بوون.
تێبینی: خۆزگه دهنگی "بهڵێ" و "نهخێر" به جیاواز دهبوو، واته كه یهكێ دهنگی بهڵێ دهدات كهسێكی تر به نهخێر ڕێژهی بهڵێیهكان كهم نهكاتهوه.
جگه لهوهش خۆزگه ئهم تایبهتمهندی دهنگدانه بۆ ههر ئهندامێك یهكجار بووایه له بابهتێك، نهك ئهندام بتوانێ تهنیا له یهك بابهت چهندین جار دهنگ بدات و دهنگ كهمكاتهوه.
16
16
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ گشت ئهندامان / لهمهودوا دهتوانن دهنگ به بابهتهكان بدهن !!
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]