20
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » دوعای خێرم بۆ بکهن » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
20
بێگومان ئێمهش سودمان له بابهتهکانی بهڕیزتان بینیوه ، دڵنیابه به دابڕانت جێگات دیار دهبێت (به تایبهت له بهشی ئایندا) که خاوهنی بڵاو کردنهوهی چهندین بابهتی به سودی ، إنشاالله بۆت دهبێته زهخیرهی قیامهت دهچێته سهر تهرازووی کردهوه چاکهکانت.
هیوادارم جارێکیتر دوو باره بتوانیت بێیتهوه یانه و لهگهڵمان بهردهوام بیت.
داواکارم له خودای باڵا دهست کارئاسانیت بۆ بکات و له کارهکانتدا سهرکهوتن وه دهست بێنیت.
بسم الله الرحمن الرحیم
من زۆرخۆشحاڵ بووم بهناسینی كاك لێزمهو سوودمهندی پهیام و نوسراوهكانی بووم.وهكو گوتی:راسته بهدهنگ و رهنگ ئاشنای یهكتر نهبووین بهڵام ئهوهرێگرنهبوو
ماڵئاوایی لای من یهكێكه لهووشه سهخت و ناخۆشهكان.بهڵام ئهوه ژیانهو ماڵئاوایش جاكاتی بێت یان ههمیشهیی بهشێكه لهووشهكانی ژیان و لهگهڵ مانه.
ئینشاالله خودای گهوره بهرهكهت دهخاته كارهكانمان و نابێته هۆی لێكدابرانمان.منیش بهش بهحاڵی خۆم هیوای سهركهوتنت بۆدهخوازم و تكاكارم له میهرهبان و
الله كه خۆی پشت و پهنات بێت و سهركهوتووت بكات.
ههرشاد و سهركهوتووبیت.
بسم الله الرحمن الرحیم
من زۆرخۆشحاڵ بووم بهناسینی كاك لێزمهو سوودمهندی پهیام و نوسراوهكانی بووم.وهكو گوتی:راسته بهدهنگ و رهنگ ئاشنای یهكتر نهبووین بهڵام ئهوهرێگرنهبوو
ماڵئاوایی لای من یهكێكه لهووشه سهخت و ناخۆشهكان.بهڵام ئهوه ژیانهو ماڵئاوایش جاكاتی بێت یان ههمیشهیی بهشێكه لهووشهكانی ژیان و لهگهڵ مانه.
ئینشاالله خودای گهوره بهرهكهت دهخاته كارهكانمان و نابێته هۆی لێكدابرانمان.منیش بهش بهحاڵی خۆم هیوای سهركهوتنت بۆدهخوازم و تكاكارم له میهرهبان و
الله كه خۆی پشت و پهنات بێت و سهركهوتووت بكات.
ههرشاد و سهركهوتووبیت.
برات ههڵوێست
دةتوانم بليم بةشى ئاينى بة تؤ وة جوانة برام ,, بة راستى من جكا لة بابةتى جوان و كرينك و بة سودة جيترم لة بةريزتان نةديوة ,, انشاء اللة هةر لةسةر ئةو كردارة بةردوام دةبيت و خواى كةورةش يارةمةتى دةرت دةبيت ,, وا لة خواى كةورة دةباريمةوة كة بة هةموو شيوةيك يارمةت و بالبشتى بةريزت بيت لة هةموو كار و كردةويك ,, انشاء اللة سةركةوتو لةش ساغ دةبيت برا جوانةكةم ,,
بة هيواى سةركةوتن بؤ تؤ ,,,,,
دةتوانم بليم بةشى ئاينى بة تؤ وة جوانة برام ,, بة راستى من جكا لة بابةتى جوان و كرينك و بة سودة جيترم لة بةريزتان نةديوة ,, انشاء اللة هةر لةسةر ئةو كردارة بةردوام دةبيت و خواى كةورةش يارةمةتى دةرت دةبيت ,, وا لة خواى كةورة دةباريمةوة كة بة هةموو شيوةيك يارمةت و بالبشتى بةريزت بيت لة هةموو كار و كردةويك ,, انشاء اللة سةركةوتو لةش ساغ دةبيت برا جوانةكةم ,,
بة هيواى سةركةوتن بؤ تؤ ,,,,,
براى بجوكت / ليــــــــــــــــــدوان
zor badaxawa ka jeman daheli kak one balam hewadarm bazwtrin kat bgareytawa laman begwman haryaka lababatakant swdi taibati xoy habwa
ba dlnyaiyawa hawrey barezi emait dawakarm laxway gawra lasarjam bwarakani zhyanta kar asanit bo bkatu sarkawt u bit......
dwbara sarkawtnt ba awat axwazm
دهك خودا جهزای خێرت بداتهوهئینشاڵهدهست خۆش كاك ئۆنی
24
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » دوعای خێرم بۆ بکهن » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]