بابهت: دوعای خێرم بۆ بکهن
24
دەڵێم: دڵ شێت بووە
دەست و پێ چ بکا؟!

تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » دوعای خێرم بۆ بکهن
پهڕه 1
24

دهك خودا جهزای خێرت بداتهوهئینشاڵهدهست خۆش كاك ئۆنی
دةتوانم بليم بةشى ئاينى بة تؤ وة جوانة برام ,, بة راستى من جكا لة بابةتى جوان و كرينك و بة سودة جيترم لة بةريزتان نةديوة ,, انشاء اللة هةر لةسةر ئةو كردارة بةردوام دةبيت و خواى كةورةش يارةمةتى دةرت دةبيت ,, وا لة خواى كةورة دةباريمةوة كة بة هةموو شيوةيك يارمةت و بالبشتى بةريزت بيت لة هةموو كار و كردةويك ,, انشاء اللة سةركةوتو لةش ساغ دةبيت برا جوانةكةم ,,
بة هيواى سةركةوتن بؤ تؤ ,,,,,
براى بجوكت / ليــــــــــــــــــدوان
دةتوانم بليم بةشى ئاينى بة تؤ وة جوانة برام ,, بة راستى من جكا لة بابةتى جوان و كرينك و بة سودة جيترم لة بةريزتان نةديوة ,, انشاء اللة هةر لةسةر ئةو كردارة بةردوام دةبيت و خواى كةورةش يارةمةتى دةرت دةبيت ,, وا لة خواى كةورة دةباريمةوة كة بة هةموو شيوةيك يارمةت و بالبشتى بةريزت بيت لة هةموو كار و كردةويك ,, انشاء اللة سةركةوتو لةش ساغ دةبيت برا جوانةكةم ,,
بة هيواى سةركةوتن بؤ تؤ ,,,,,
بسم الله الرحمن الرحیم
من زۆرخۆشحاڵ بووم بهناسینی كاك لێزمهو سوودمهندی پهیام و نوسراوهكانی بووم.وهكو گوتی:راسته بهدهنگ و رهنگ ئاشنای یهكتر نهبووین بهڵام ئهوهرێگرنهبوو
ماڵئاوایی لای من یهكێكه لهووشه سهخت و ناخۆشهكان.بهڵام ئهوه ژیانهو ماڵئاوایش جاكاتی بێت یان ههمیشهیی بهشێكه لهووشهكانی ژیان و لهگهڵ مانه.
ئینشاالله خودای گهوره بهرهكهت دهخاته كارهكانمان و نابێته هۆی لێكدابرانمان.منیش بهش بهحاڵی خۆم هیوای سهركهوتنت بۆدهخوازم و تكاكارم له میهرهبان و
الله كه خۆی پشت و پهنات بێت و سهركهوتووت بكات.
ههرشاد و سهركهوتووبیت.
برات ههڵوێست
24
بسم الله الرحمن الرحیم
من زۆرخۆشحاڵ بووم بهناسینی كاك لێزمهو سوودمهندی پهیام و نوسراوهكانی بووم.وهكو گوتی:راسته بهدهنگ و رهنگ ئاشنای یهكتر نهبووین بهڵام ئهوهرێگرنهبوو
ماڵئاوایی لای من یهكێكه لهووشه سهخت و ناخۆشهكان.بهڵام ئهوه ژیانهو ماڵئاوایش جاكاتی بێت یان ههمیشهیی بهشێكه لهووشهكانی ژیان و لهگهڵ مانه.
ئینشاالله خودای گهوره بهرهكهت دهخاته كارهكانمان و نابێته هۆی لێكدابرانمان.منیش بهش بهحاڵی خۆم هیوای سهركهوتنت بۆدهخوازم و تكاكارم له میهرهبان و
الله كه خۆی پشت و پهنات بێت و سهركهوتووت بكات.
ههرشاد و سهركهوتووبیت.
بێگومان ئێمهش سودمان له بابهتهکانی بهڕیزتان بینیوه ، دڵنیابه به دابڕانت جێگات دیار دهبێت (به تایبهت له بهشی ئایندا) که خاوهنی بڵاو کردنهوهی چهندین بابهتی به سودی ، إنشاالله بۆت دهبێته زهخیرهی قیامهت دهچێته سهر تهرازووی کردهوه چاکهکانت.
هیوادارم جارێکیتر دوو باره بتوانیت بێیتهوه یانه و لهگهڵمان بهردهوام بیت.
داواکارم له خودای باڵا دهست کارئاسانیت بۆ بکات و له کارهکانتدا سهرکهوتن وه دهست بێنیت.
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » دوعای خێرم بۆ بکهن
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]