ئۆكهی دهستی ئێوهش خۆش
ڕیككهوتین .
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » بابهت \ پێشنیار بۆ ستایل و بانهر. » وهڵامی نوێ بنووسه
هەموو خانە نووسراوەکان بە قەڵەوی پێویستە پڕبکرێنەوە پێش ناردنی فۆرم
ئۆكهی دهستی ئێوهش خۆش
ڕیككهوتین .
ڕاستی منیش ڕهنگه ڕهشهکهی پێشووم زۆر پێ جوان بوو ، بۆیه چاکتر ئهوهیه دوو ستایل بێت بهڵام ئهویان بکرێت به سهرهکی.
بانهریش کاک ئاسۆ وتهنی ئهوه کاک سهرههنگ خۆی دهتوانێ به شێوازێکی جوان و مانادار بانهرێک دروست بکات إن شاءالله ئهویش جێگیر دهکرێت ئهگهر به دڵی ههموو لایهک بوو.
کاک ئاسۆ لهبارهی تهسکی ستایلیش من زۆر پێم جوانه و شتێکی تازهیه ، دهستت خۆش بێت.
به رای منیش ٢ستایل زورباشه با ئةندام ئازادبیت لةگورینی ستایل وةلةو ئةوستایلةش زور جوانة
تهسكی ستایل بهڕای من شێتكی جوانه، وهها بیهێڵنهوه.
ئهی تهسكی ستایل .؟؟؟
باشه من بانهرێك دروست دهكهم، بهس جارێ فۆنته كوردییهكانم نیه، بۆیه ڕهنگه كهمێك درهنگ بكهویت.
سهبارهت به ڕهنگ لای من ئاساییه ههر ڕهنگێك كه ئێوه دهیڵین
بهڵام شتێكی تر ههیه ئهگهر ئێوه به باشی دهزانن ، دهیكهمه دووڕهنگ یهكیان سهرهكی یهكیان یهدهگ ئهندامان ئازاد بن لهوهی كه كامیان بهكار دێنن .
سهبارهت به قهبارهكهی دهڵێن چی ههروا له ههردوو لا ( 3 سم ) بچوك بكرێتهوه ؟
سهبارهت به بانهر ( كاك سهرههنگ ) ماشالله دهستێكی هونهریت ههیه له دروستكردنی بانهر
ههوڵبده بانهرێك دروست بكه تا ئێمهش ههڵسین به گؤرانكارییهكان .
دهستت خۆش بۆ ئهم پێشنیاره ..
بۆ بانهرهكه كارێك دهكهم كه بتوانن له سوچێكی بانهرهكه چوارچێوهیهك ههبێت تاكو له بۆنهكاندا ئهوهی مهبهسته لێی دابنرێت.
بۆ ڕهنگهكهش لهسهری ڕێك بكهون چی بێت، من خۆم ڕهشهكهی پێشووم پێ جوانتره.
دهست خـۆش بـۆ پێشنیـارهكــانت
1- دهربـارهی ستایلی یـانهی بهرای منیش بـاجێگیری بكهین هـهر وهك خـۆد ئـامـاژهت پێكـرد بـا بۆ بۆنهكـان بگۆرین ، بهڵام بـا هـهر ئهم رهنگـهبێت نهك رهشــهكـه .
2 - دهربـارهی بـانهر بـائهویش جێگیر بێت بهڵام له كـاتی بۆنه و یـادهكـان بگۆرێت
بابهت \ پێشنیار بۆ ستایل و بانهر.
بهناوی خودا،
سڵاو له دهستهی بهڕێوهبردنی وای ئێس ئێم 21.
پێم خۆشه قسه لهسهر ستایل و بانهری یانه بكهم، ئهویش له پێناوی ئهوهی كه شێوهیهكی تایبهت بهخۆمانمان ههبێت ههم له ڕووی ستایل و ههم له ڕووی بانهریشهوه.
ستایل: جێگیركردنی ڕهنگی یانه بۆ ههمیشهیی.
- پێم باشه ڕهنگی سهرهكی یانه، ڕهنگه ڕهشهكهی پێشوو بێت كه كاك ئاسۆ بهجوانترین شێوه ئامادهی كردبوو.
تهنیا با له بۆنهكاندا بۆماوهیهكی كاتی ڕهنگی تر بگۆڕدرێت و دواتر ڕهنگه سهرهكییهكه وهك خۆی دابنرێتهوه!
بانهر: جێگیركردنی بانهر بۆ ههمیشهیی.
بانهر كه سهرهكیترینه بۆ سایت، بهزهحمهت ماڵپهڕێك دهدۆزیتهوه گۆڕانكاری زۆر بهسهر بانهر بهێنێت، بۆیه پێم باشه ئێمهیش ئهو ڕێچكهیه نهشكێنین و بانهرێكی هونهری بهمانا بۆ یانه جێگیر بكهین. بۆ ئهم مهبهسته بانهری پێشووی ستایله ڕهشهكه ئهو تایبهتمهندییانهی ههبوو، هیوادارم دابنرێتهوه.
- ئهوانه پێشنیارن دهشێ قبوڵی نهكهن.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » بابهت \ پێشنیار بۆ ستایل و بانهر. » وهڵامی نوێ بنووسه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]