1

بابه‌ت: بابه‌ت \ پێشنیار بۆ ستایل و بانه‌ر.

بابه‌ت \ پێشنیار بۆ ستایل و بانه‌ر.

به‌ناوی خودا،
سڵاو له‌ ده‌سته‌ی به‌ڕێوه‌بردنی وای ئێس ئێم 21.
پێم خۆشه‌ قسه‌ له‌سه‌ر ستایل و بانه‌ری یانه‌ بكه‌م، ئه‌ویش له‌ پێناوی ئه‌وه‌ی كه‌ شێوه‌یه‌كی تایبه‌ت به‌خۆمانمان هه‌بێت هه‌م له‌ ڕووی ستایل و هه‌م له‌ ڕووی بانه‌ریشه‌وه‌.

ستایل: جێگیركردنی ڕه‌نگی یانه‌ بۆ هه‌میشه‌یی.
- پێم باشه‌ ڕه‌نگی سه‌ره‌كی یانه، ڕه‌نگه‌ ڕه‌شه‌كه‌ی پێشوو بێت كه‌ كاك ئاسۆ به‌جوانترین شێوه‌ ئاماده‌ی كردبوو.
ته‌نیا با له‌ بۆنه‌كاندا بۆماوه‌یه‌كی كاتی ڕه‌نگی تر بگۆڕدرێت و دواتر ڕه‌نگه‌ سه‌ره‌كییه‌كه‌ وه‌ك خۆی دابنرێته‌وه‌!

بانه‌ر: جێگیركردنی بانه‌ر بۆ هه‌میشه‌یی.
بانه‌ر كه‌ سه‌ره‌كیترینه‌ بۆ سایت، به‌زه‌حمه‌ت ماڵپه‌ڕێك ده‌دۆزیته‌وه‌ گۆڕانكاری زۆر به‌سه‌ر بانه‌ر بهێنێت، بۆیه‌ پێم باشه‌ ئێمه‌یش ئه‌و ڕێچكه‌یه‌ نه‌شكێنین و بانه‌رێكی هونه‌ری به‌مانا بۆ یانه‌ جێگیر بكه‌ین. بۆ ئه‌م مه‌به‌سته‌ بانه‌ری پێشووی ستایله‌ ڕه‌شه‌كه‌ ئه‌و تایبه‌تمه‌ندییانه‌ی هه‌بوو، هیوادارم دابنرێته‌وه‌.

- ئه‌وانه‌ پێشنیارن ده‌شێ قبوڵی نه‌كه‌ن.

2

وه‌ڵام: بابه‌ت \ پێشنیار بۆ ستایل و بانه‌ر.

ده‌ست خـۆش بـۆ پێشنیـاره‌كــانت

1- ده‌ربـاره‌ی ستایلی یـانه‌ی به‌رای منیش بـاجێگیری بكه‌ین هـه‌ر وه‌ك خـۆد ئـامـاژه‌ت پێكـرد بـا بۆ بۆنه‌كـان بگۆرین ، به‌ڵام بـا هـه‌ر ئه‌م ره‌نگـه‌بێت نه‌ك ره‌شــه‌كـه‌ .

2 - ده‌ربـاره‌ی بـانه‌ر بـائه‌ویش جێگیر بێت به‌ڵام له‌ كـاتی بۆنه‌ و یـاده‌كـان بگۆرێت

هه‌موو ئه‌و بابه‌ت و زانیـاریه‌ وه‌رزشیـانه‌ی كه‌ له‌ لایـان رۆژنـامه‌نوسی وه‌رزشی سـانی نـاصیح بڵاو ده‌كرێته‌وه‌ ، مـافی پارێزراوه‌ ، بۆیه‌ ئه‌گه‌ر تۆش بڵاوت كرده‌وه‌ ئـامـاژه‌ به‌سه‌رچـاوه‌ و نـاوی نوسه‌ره‌كه‌ بكه‌ .

3

بۆ بانه‌ره‌كه‌ كارێك ده‌كه‌م كه‌ بتوانن له‌ سوچێكی بانه‌ره‌كه‌ چوارچێوه‌یه‌ك هه‌بێت تاكو له‌ بۆنه‌كاندا ئه‌وه‌ی مه‌به‌سته‌ لێی دابنرێت.
بۆ ڕه‌نگه‌كه‌ش له‌سه‌ری ڕێك بكه‌ون چی بێت، من خۆم ڕه‌شه‌كه‌ی پێشووم پێ جوانتره‌.

4

سه‌باره‌ت به‌ ڕه‌نگ لای من ئاساییه‌ هه‌ر ڕه‌نگێك كه‌ ئێوه‌ ده‌یڵین
به‌ڵام شتێكی تر هه‌یه‌ ئه‌گه‌ر ئێوه‌ به‌ باشی ده‌زانن ، ده‌یكه‌مه‌ دووڕه‌نگ یه‌كیان سه‌ره‌كی یه‌كیان یه‌ده‌گ ئه‌ندامان ئازاد بن له‌وه‌ی كه‌ كامیان به‌كار دێنن .

سه‌باره‌ت به‌ قه‌باره‌كه‌ی ده‌ڵێن چی هه‌روا له‌ هه‌ردوو لا ( 3 سم ) بچوك بكرێته‌وه‌ ؟

سه‌باره‌ت به‌ بانه‌ر ( كاك سه‌رهه‌نگ ) ماشالله ده‌ستێكی هونه‌ریت هه‌یه‌ له‌ دروستكردنی بانه‌ر
هه‌وڵبده‌ بانه‌رێك دروست بكه‌ تا ئێمه‌ش هه‌ڵسین به‌ گؤرانكارییه‌كان .

ده‌ستت خۆش بۆ ئه‌م پێشنیاره‌ ..

5

باشه‌ من بانه‌رێك دروست ده‌كه‌م، به‌س جارێ فۆنته‌ كوردییه‌كانم نیه‌، بۆیه‌ ڕه‌نگه‌ كه‌مێك دره‌نگ بكه‌ویت.

6

ئه‌ی ته‌سكی ستایل .؟؟؟

7

ته‌سكی ستایل به‌ڕای من شێتكی جوانه‌، وه‌ها بیهێڵنه‌وه‌.

8

smile به رای منیش ٢ستایل زورباشه با ئةندام ئازادبیت لةگورینی ستایل وةلةو ئةوستایلةش زور جوانة

گه‌وره‌ بوون ئه‌و تابلۆیه‌ بوو كه‌ هیچ كام له‌و ڕه‌نگانه‌ى تێدا نه‌بوو كه‌ به‌ منداڵى خه‌ونم پێیانه‌وه‌ ده‌بیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!

9

ڕاستی منیش ڕه‌نگه‌ ڕه‌شه‌که‌ی پێشووم زۆر پێ جوان بوو ، بۆیه‌ چاکتر ئه‌وه‌یه‌ دوو ستایل بێت به‌ڵام ئه‌ویان بکرێت به‌ سه‌ره‌کی.
بانه‌ریش کاک ئاسۆ وته‌نی ئه‌وه‌ کاک سه‌رهه‌نگ خۆی ده‌توانێ به‌ شێوازێکی جوان و مانادار بانه‌رێک دروست بکات إن شاءالله‌ ئه‌ویش جێگیر ده‌کرێت ئه‌گه‌ر به‌ دڵی هه‌موو لایه‌ک بوو.
کاک ئاسۆ له‌باره‌ی ته‌سکی ستایلیش من زۆر پێم جوانه‌ و شتێکی تازه‌یه‌ ، ده‌ستت خۆش بێت.

ده‌توانی گوێ له هه‌موو‌ قورئانی پیرۆز بگریت به‌ ته‌فسیری کوردی له‌ یوتوب فـــــه‌رمــوو

کـاتـێـک ژیـان سـه‌د هـۆکـارم نـیـشـان ده‌دات بـۆ گریان و ئازار . .

مــن هه‌زار هۆکاری نیشان ده‌ده‌م بۆ خه‌نده‌ و ژیانێکی به‌ختیار . . !

10

ئۆكه‌ی ده‌ستی ئێوه‌ش خۆش
ڕیككه‌وتین .