پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » ئه م پیشنیاره م زۆرجار ووتوه ،،
پهڕه 1
دهست خۆش بۆ ئهم پێشنیارهت.
ئهوهی راستی بێت ژووری گفتووگۆی ئهندامان من بههیچ شێوهیهک لهگهلی نهبووم بکرێتهوه، ئێستاش ئهگهر بمێنێت زۆر ئاساییه،
بۆ بهشی یاری بهرای من شتێکی باشه. جا ئهگهر ناوی نوکتهوپێکهنین بگۆڕین بۆ کات بهسهربردن چۆنه پێتان؟؟ دهتوانن نوکته و یاری بلاو بکهنهوه له ژێر بهشهکهدا ئهنووسین..
ســـــــڵاو بۆ گشت لـایهك
داریـا خـان وابزانم نهكردنهوه ئهم بهشه لهبهر ئهمه بوو كه نه ئهكرایهوه ،چونكه وا پێشبینی ئهكرا كه ئهندامان ئاگایان له یانه نامێنێت
تهنها سهردانی ئهم باشه ئهكهن ئهمه هۆكار بوو كه نه ئهكرایهوه ،،، بهلــام من وام پێ باشه ئهگهر ئهكرێتهوه
بهشی نوكتهو پێكهنین بكرێت به به بهشی (( یاری نێوان ئهندامان و نوكته ))
وه یاری نێوان ئهندامان تهنها بهرێوبهریهتی یاری دابنێت ئهندامی نهتوانێت یاری دابنێت بۆ ئهوهی نهبێت به كێشهو
وه نهبێته به تێچوونی ئهم بهشه ههر ئهندمێك بێت یارێك دا بنێت ،، وه یــارییهكان زۆر نهبن بۆ ههر یاریهك تهنها ماوهیكیش بێت دواتر دابخرێت
من بهم شێوهیه پێ باشه
ســـــــڵاو بۆ گشت لـایهك
داریـا خـان وابزانم نهكردنهوه ئهم بهشه لهبهر ئهمه بوو كه نه ئهكرایهوه ،چونكه وا پێشبینی ئهكرا كه ئهندامان ئاگایان له یانه نامێنێت
تهنها سهردانی ئهم باشه ئهكهن ئهمه هۆكار بوو كه نه ئهكرایهوه ،،، بهلــام من وام پێ باشه ئهگهر ئهكرێتهوهبهشی نوكتهو پێكهنین بكرێت به به بهشی (( یاری نێوان ئهندامان و نوكته ))
وه یاری نێوان ئهندامان تهنها بهرێوبهریهتی یاری دابنێت ئهندامی نهتوانێت یاری دابنێت بۆ ئهوهی نهبێت به كێشهو
وه نهبێته به تێچوونی ئهم بهشه ههر ئهندمێك بێت یارێك دا بنێت ،، وه یــارییهكان زۆر نهبن بۆ ههر یاریهك تهنها ماوهیكیش بێت دواتر دابخرێت
من بهم شێوهیه پێ باشه
زۆر راسته كاك دیلمان،، منیش هه روام پێم باشه ته نها خۆمان یاری دابنێین
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » ئه م پیشنیاره م زۆرجار ووتوه ،،
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]