بابهت: بۆ بهریوهبهرانی یانه
سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن

تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ بهریوهبهرانی یانه
پهڕه 1
سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن

:)

روستاى نووسی:سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن
ئایه نووسی:روستاى نووسی:سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن
روستاى نووسی:سلاو بهریزان من وهكو ئهندامیكی یانه دهست خۆشیتان لئ دهكهم بۆ گۆرین و چاكردنهوه یانه جوانهكهمان هیوادارم ههردهم سهركهوتوو بن

دهست خۆشی له ههموو ئهو بهڕێزانه دهکهم که ههستاون به دووباره به کار خستنهوهی یانه به شێوهیهکی سهکهوتوو.
کاک ڕۆستای دهست خۆش ئهزیز.
سڵاو
ههمووتان وهڵامهکانتان بێ مانايه...؟
واباشتربوو ههر کهسه قهسهی خۆی لهسهر بکات نهك پهيام زياد کردن.
ببوره كاكه ته مه ن
وايه بابه ته كه مان دووباره كردؤته وه
به لام ئايه له ده ست خؤشى و سه ركه وتن بؤ به ريوبه رانى يانه ، ئايه وشه يه كى جوانتر و ريزدارتر هه يه بنوسين
له كه ل ريزم بؤت رسته يه كى جوانت نه نوسيوه كه ده ليى
(ههمووتان وهڵامهکانتان بێ مانايه...؟)

ببوره كاكه ته مه ن
وايه بابه ته كه مان دووباره كردؤته وه
به لام ئايه له ده ست خؤشى و سه ركه وتن بؤ به ريوبه رانى يانه ، ئايه وشه يه كى جوانتر و ريزدارتر هه يه بنوسين
له كه ل ريزم بؤت رسته يه كى جوانت نه نوسيوه كه ده ليى
(ههمووتان وهڵامهکانتان بێ مانايه...؟)
خۆش حاڵم بهوهی قهسهکهم بێ مانايه:)
يعنی تهنيا ئهم ووشانهههيه ئهوهی خاوهن بابهت..؟
وادياره ناتوانی قهسهيهك دروست بکهيت.
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » نامە » بۆ بهریوهبهرانی یانه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]