بابهت: بۆ / دهستهی بهڕیوهبهران ( بهڕیوهبهرایهتی )
18
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » بۆ / دهستهی بهڕیوهبهران ( بهڕیوهبهرایهتی )
پهڕه 1
شتێکی چاکه گهر بگوازرێتهوه، بۆ کهم کردنهوهی بهشهکان 100% لهگهل ڕای تۆ دام پیویسته زیاتریش کهم بکرێنهوه وهک لهوهی تۆ دیارت کردووه.
سهبارهت به سڕینهوهی بابهته بێ کهلکهکان سهیرم پی دێت
گهر قهباره کهمه با پلانهکهی بکرێته بێ سنوور! بڕوا ناکهم به چهند بابهتێک بنکهی دراو پڕ ببێت! پێویست به سڕینهوهی بابهت ناکرێت.
شتێکی چاکه گهر بگوازرێتهوه، بۆ کهم کردنهوهی بهشهکان 100% لهگهل ڕای تۆ دام پیویسته زیاتریش کهم بکرێنهوه وهک لهوهی تۆ دیارت کردووه.
سهبارهت به سڕینهوهی بابهته بێ کهلکهکان سهیرم پی دێتگهر قهباره کهمه با پلانهکهی بکرێته بێ سنوور! بڕوا ناکهم به چهند بابهتێک بنکهی دراو پڕ ببێت! پێویست به سڕینهوهی بابهت ناکرێت.
18
سێرڤهرهکه خۆی ههفتانه باک ئهپ ناکات ؟
سێرڤهرهکه خۆی ههفتانه باک ئهپ ناکات ؟
نهخێر كاك ڕهوان
زۆر كیشه نیه من ههفتانه كاتێك بۆ ( back up ) دادهنێم كیشهمان نیه .
سڵاو بۆتان.
- ئهگهر دهزانن ڕێگهیهكی تر ههیه بۆ فراوان كردنی هێزی یانه له ڕووی فراوانی قهبارهوه ئهوه ئاگادارم بكهنهوه تا بۆی دابین بكهین.
مهبهستی من ئهوهیه كه ههرچی تایبهتمهندی باش ههیه بۆ یانه، بیكهن.
- سهبارهت به تێكهڵ كردنی بهشهكان، ههست دهكهم تێكهڵ كردنی وێنهی گشتی لهگهڵ وێنهی وهرزشی باش نیه، چونكه ناگونجێ.
سڵاو بۆتان.
- ئهگهر دهزانن ڕێگهیهكی تر ههیه بۆ فراوان كردنی هێزی یانه له ڕووی فراوانی قهبارهوه ئهوه ئاگادارم بكهنهوه تا بۆی دابین بكهین.
مهبهستی من ئهوهیه كه ههرچی تایبهتمهندی باش ههیه بۆ یانه، بیكهن.- سهبارهت به تێكهڵ كردنی بهشهكان، ههست دهكهم تێكهڵ كردنی وێنهی گشتی لهگهڵ وێنهی وهرزشی باش نیه، چونكه ناگونجێ.
زۆر باشه تهنها بهشی وێنه تێكهڵ ناكهین
لهسهر ئهوانی تر ههموو یهك دهنگین .
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » بۆ / دهستهی بهڕیوهبهران ( بهڕیوهبهرایهتی )
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]