1

بابه‌ت: بۆ / ده‌سته‌ی به‌ڕیوه‌به‌ران ( به‌ڕیوه‌به‌رایه‌تی )

18

2

وه‌ڵام: بۆ / ده‌سته‌ی به‌ڕیوه‌به‌ران ( به‌ڕیوه‌به‌رایه‌تی )

شتێکی چاکه‌ گه‌ر بگوازرێته‌وه، بۆ که‌م کردنه‌وه‌ی به‌شه‌کان 100% له‌گه‌ل ڕای تۆ دام پیویسته‌ زیاتریش که‌م بکرێنه‌وه‌ وه‌ک له‌وه‌ی تۆ دیارت کردووه‌.
سه‌باره‌ت به‌ سڕینه‌وه‌‌ی بابه‌ته‌ بێ که‌لکه‌کان سه‌یرم پی دێت hmm گه‌ر قه‌باره‌ که‌مه‌ با پلانه‌که‌ی بکرێته‌ بێ سنوور! بڕوا ناکه‌م به‌ چه‌ند بابه‌تێک بنکه‌ی دراو پڕ ببێت! پێویست به‌ سڕینه‌وه‌ی بابه‌ت ناکرێت.

بەداخەوە چیتر سەردانی ئەم یانەیە ناکەم.

3

Rawan_Sherwani نووسی:

شتێکی چاکه‌ گه‌ر بگوازرێته‌وه، بۆ که‌م کردنه‌وه‌ی به‌شه‌کان 100% له‌گه‌ل ڕای تۆ دام پیویسته‌ زیاتریش که‌م بکرێنه‌وه‌ وه‌ک له‌وه‌ی تۆ دیارت کردووه‌.
سه‌باره‌ت به‌ سڕینه‌وه‌‌ی بابه‌ته‌ بێ که‌لکه‌کان سه‌یرم پی دێت hmm گه‌ر قه‌باره‌ که‌مه‌ با پلانه‌که‌ی بکرێته‌ بێ سنوور! بڕوا ناکه‌م به‌ چه‌ند بابه‌تێک بنکه‌ی دراو پڕ ببێت! پێویست به‌ سڕینه‌وه‌ی بابه‌ت ناکرێت.

18

4

سێرڤه‌ره‌که‌ خۆی هه‌فتانه‌ باک ئه‌پ ناکات ؟

بەداخەوە چیتر سەردانی ئەم یانەیە ناکەم.

5

Rawan_Sherwani نووسی:

سێرڤه‌ره‌که‌ خۆی هه‌فتانه‌ باک ئه‌پ ناکات ؟

نه‌خێر كاك ڕه‌وان
زۆر كیشه‌ نیه‌ من هه‌فتانه‌ كاتێك بۆ ( back up ) داده‌نێم كیشه‌مان نیه‌ .

6

سڵاو بۆتان.
- ئه‌گه‌ر ده‌زانن ڕێگه‌یه‌كی تر هه‌یه‌ بۆ فراوان كردنی هێزی یانه‌ له‌ ڕووی فراوانی قه‌باره‌وه‌ ئه‌وه‌ ئاگادارم بكه‌نه‌وه‌ تا بۆی دابین بكه‌ین.
مه‌به‌ستی من ئه‌وه‌یه‌ كه‌ هه‌رچی تایبه‌تمه‌ندی باش هه‌یه‌ بۆ یانه‌، بیكه‌ن.

- سه‌باره‌ت به‌ تێكه‌ڵ كردنی به‌شه‌كان، هه‌ست ده‌كه‌م تێكه‌ڵ كردنی وێنه‌ی گشتی له‌گه‌ڵ وێنه‌ی وه‌رزشی باش نیه‌، چونكه‌ ناگونجێ.

7

Sarhang Muhsin نووسی:

سڵاو بۆتان.
- ئه‌گه‌ر ده‌زانن ڕێگه‌یه‌كی تر هه‌یه‌ بۆ فراوان كردنی هێزی یانه‌ له‌ ڕووی فراوانی قه‌باره‌وه‌ ئه‌وه‌ ئاگادارم بكه‌نه‌وه‌ تا بۆی دابین بكه‌ین.
مه‌به‌ستی من ئه‌وه‌یه‌ كه‌ هه‌رچی تایبه‌تمه‌ندی باش هه‌یه‌ بۆ یانه‌، بیكه‌ن.

- سه‌باره‌ت به‌ تێكه‌ڵ كردنی به‌شه‌كان، هه‌ست ده‌كه‌م تێكه‌ڵ كردنی وێنه‌ی گشتی له‌گه‌ڵ وێنه‌ی وه‌رزشی باش نیه‌، چونكه‌ ناگونجێ.

زۆر باشه‌ ته‌نها به‌شی وێنه‌ تێكه‌ڵ ناكه‌ین
له‌سه‌ر ئه‌وانی تر هه‌موو یه‌ك ده‌نگین .