پهڕه 1
دهبێت چوونهژوورهوه یان به ئهندامبوون بۆ ئهوهی بتوانیت وهڵام بنووسیت
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئهلبومی وێنهكان » هـهنـدێـك لـهدیـمـهنـهكـانـی قـهزای خـهبـات
پهڕه 1
دةت خوش بةراستة شاروجكةى خةبات زور جوانة ، خوزكةم بةوكاتةى كة بحثى تخرجم لةسةر خةبات نووسى لةكةل م.محمدى هاوريم
دهستت خۆش مامۆستا وێنهكان زۆر جوانن.
من یهك دوو جار هاتومه قهزای خهبات ئهوكات 5 ساڵ پێش ئێستا بوو ،هاتم بۆ بنكه تهندروستی یهكهی وابزانم بهڕێوبهری بنكهكه ناوی ئازاد بوو ، بهینی خۆمان بێت ، بتاقهیهكی بایهعی قهزای خهباتیان به یهك شهو بۆ تهزویر كردم زۆرم كار پێ بوو
.....
QAZAE XABAT LAGAL KALAKTA?
DAST XOSH
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
QAZAE XABAT LAGAL KALAKTA?
DAST XOSH
24
K O S R A T نووسی:QAZAE XABAT LAGAL KALAKTA?
DAST XOSH
24
WALA NAHATUM BAS HATEMA TOBZAWE MALE PLKM LAWEA
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
ده ست خؤش كاك شه يدا من مالم نزيك بوو لئ وه به س نه مبينيوه:(
16

دةت خوش بةراستة شاروجكةى خةبات زور جوانة ، خوزكةم بةوكاتةى كة بحثى تخرجم لةسةر خةبات نووسى لةكةل م.محمدى هاوريم
24
دهستت خۆش مامۆستا وێنهكان زۆر جوانن.
من یهك دوو جار هاتومه قهزای خهبات ئهوكات 5 ساڵ پێش ئێستا بوو ،هاتم بۆ بنكه تهندروستی یهكهی وابزانم بهڕێوبهری بنكهكه ناوی ئازاد بوو ، بهینی خۆمان بێت ، بتاقهیهكی بایهعی قهزای خهباتیان به یهك شهو بۆ تهزویر كردم زۆرم كار پێ بوو.....
24
دیمهنهكان جوانن
نەمردم قەزای خەباتیشم دیت ![]()
دەستت خۆشبێ سەرپان بۆ دانانی ئەو بابەتە . . .
نەمردم قەزای خەباتیشم دیت
دەستت خۆشبێ سەرپان بۆ دانانی ئەو بابەتە . . .
24
Qazayaki xosh dyara
DES xosh mamosta weanay jwan bwn
Qazayaki xosh dyara
DES xosh mamosta weanay jwan bwn
24
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئهلبومی وێنهكان » هـهنـدێـك لـهدیـمـهنـهكـانـی قـهزای خـهبـات
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]