بابهت: مستهفا زهمانی لهڕۆڵی پێغهمبهر یوسف دا...ديمانه
22
19
22
مستهفازهمانی: من لهو زنجیره كه ڕۆڵی یوسف پێغهمبهرم ههبوو من لهڕووی هونهری فیلمسازی یهوه باسی ناكهم چونكه ئهوه یهكهم كاری من بوو كهپێ ی ههڵسابم،بهلاَم ئهو ڕۆڵهی كه به من سپێردرا ڕووداوێكی زۆرگهورهبوو لهژیانی من كهتا ئێستاش ئهو ڕۆڵهی یوزهرسیف كاریگهری لهسهرمن ههیه ، ئهگهر سهركهوتنی فیلمهكه لهڕووی هونهری یهوه زۆرسهركهوتووبووه ،ئهوه من باسی ئهوهناكهم چونكه من پسپۆڕنیم لهبواری هونهر بهلاَم ڕۆڵی من لهفیلمهكهدا تائێستاش كهمن بینیم كاریگهری لهسهرم ههیه،ڕهنگه ئهگهر لهچهندهها دراماش بهشداریم بكدایه ، وهكو (یوزهرسیف) ئاوا ناوبانگم پهیدانهكردبایه ، منیش وهكو ههر گهنجێكی ئێرانی كه قوتابی كۆلێژم و بهر لهم درامایه كهسێك منی نهدهناسی بهلاَم سوپاس بۆخوا كه ئهمه بهخششی خودابوو لهم دهرفهتهدا من ناسرام و كه ئێسا لهجیهاندا من خۆشهویستم و ڕێزم لێده گێرێ.
22
19
22
19
22
19
22
[size=19]
مستهفا زهمانی بهزهردهخهنهیهكهوه : سهبارهت بهم دیمهنه چهندجارێك لهلایهن دهرهێنهرهوه زلهكه دووباره دهكراوه تا ئهو دیمهنهی كۆتایی كه شهقهكهی زولهیخا ڕوومهتهكانی منی سوورههڵگهڕاند و دیمهنێكی ڕاستتری نیشاندا،بهڵی زلهكه زۆربهئێش بوو بهلاَم دیمهنهكهی دوای ئهو كه ڕاكردنهكهیهو خۆ ڕزگار كردنه لهدهست زولهیخا ئهو دیمهنه زۆر كاریگهری لهسهرم ههبوو ئهوكاتهی دهگهمه پۆتیڤار تهنها ئهوگهیشتنه و ئهو حیواره سێ ڕۆژ پێیهوهبووین، من لهبهرامبهر پۆتیڤار زۆرشهرمم دهكرد وو زۆر دهگریام زۆرجاریش وێنه گرتنهكه لهبهرگریانی من دهوهستا.
وهرگێرانی بهدهستكاری یهوه : فهمی یوسف محمد ئهمین . [/size]
30