بابهت: سهرپهرشتیاران و بهڕیوبهران
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » سهرپهرشتیاران و بهڕیوبهران
پهڕه 1
كووووبـــاااااااانى برا جوانه كه م وه الله ماندو بونت بيوه دياره خودا بو ئيمه ت بيليت ده سته كانت خوشبيت كارى باشت ئه نجام داوه كه كه و ره بوويت بيرت ده جيته وه ئه م ماندوو بونه كويى مه ده رى ههههههههه ده ستو به نجه ت خوش جاوه كانت هه رساقبن برا شيرينه كه م
20

دهست خۆش ماندووبوونی پیوه دیاره، ![]()
بژیت کاک ئاسۆی برام:cool:
لهشت ساغ بێت كاك ئاسۆ، بهڕاستی ماندوو بوونێكی زۆری پێوه دیارهو وا ههست دهكهم
ئهم دهستكارییانه كاتێكی زۆری لێ بردوویت، دهستی ماندوو بوونت دهگوشم.
هیوای زیاتر پێكهوه ژیان لهم یانهیه له خوای گهوره دهخوازم.
من لهلایهن خۆمهوه تهمهننای ئهوه دهكهم كه بتوانم حهق بهئێوهی دهستهی بهڕێوهبهران
بدهم.
كاك دیلمان : - زۆر سوپاس براكهم ڕاسته كێشهكان بچوك بوون بهڵام ههندێك وهك ههموومان ئاگاداربووین دهكرا ڕهخنه بۆ نمونه ئهوهی كه دهنوسرا ( لانیكهم دهبێت 60 خولهك چاوهڕێ بكهیت ) خولهكهكهم كرده ( چركه ) ئهمهش لهیانه كرا به ڕهخنه باش بوو چارهسهركرا .
ڕۆژه خـــان : - سوپاسی ئهم ههسته جوانهت دهكهم ڕۆژه خانم من هیچ كاتێك ههسته به ماندووبون ناكهم ئهگهر هاتوو كارێك بۆ یانه بكهم بهڕاستی ماڵێكی تری منه كه بۆته جێگای خۆشحاڵیم كه ڕۆژانه وا ههست دهكهم شوێنێكی تر ههیه كاتی پڕ به سوودی لێ بهسهر بهرم .
كاك ڕهوان : - زۆر سوپاسی تایبهتی برا گهورهكهم كاك ڕهوان گیان دهكهم بهڕاستی زۆر زۆر زۆر یارمهتی دهرمان بووه له كارهكان و ستایل و ڕیك خستنی یانه و بهڕیوبردن كه ههتابڵێم كۆتای ناێیت لێرهوه زۆر سوپاسی دهكهم و دهست خۆ شی لێ دهكهم .
كاك سهرههنگ : - زۆر سوپاسی تۆش دهكهم كاك سهرههنگ كه یارمهتی دهرێكی زۆر باش بووی یهكهم شت دروست كردنی ئهم یانهیه و كۆبونهوهمان لهم شوێنه انشالله خوای گهوره و دلۆڤان تهمهنی ههموو لایهكمان درێژ دهكات و خودا یارمهتی دهرمان دهبێت له بهڕیوبردنی كارهكانمان ئێمهش دهبێت ئهم دروشمه بهرز ههڵبگرین كه دهڵێین ( هی ههمووان و به ههمووانهوه جوانه )
باوه ركه منيش وام ليهاتوه ... شه وان خه وم نايه ت ديم بزانم كام بابه ته ريكه و كامه ريك نيه ... تاخه ريك بم
خودا له ش ساقت بكات برا له دلــاشيرينه كه م به وته كانت دلخوش بووم ![]()
20

حهزدهکهم یهک شت بلێم، من که ههندێ جار پهیام نانووسم مانای ئهوه نیه که له یانه نیم یان سهردانی ناکهم، خۆم وام ههندێ جار نامهوێ پهیام بنووسم، بهلام ئهگهر بمبینم زۆربهی جار ئۆنلاینم.
بهراستی له گهل دروست بوونی یانه من بهردهوامم جار جاره ههموومان دادهبڕێین
بهلام کاتێکی زۆر نیه.
سوپاس بۆ ههموو دهستهی بهڕیوهبردن.
بژین..
ده ست خۆشیت لێده که م منیش
به راستی ماندووبونی پێوه دیاره
سه رکه وتووبیت برام

كاك ئاسو هه نديك بابه ت جيكيرن به لام ئيتر بيويست ناكات بوجى لايان نه به ين له جيكيرى
20

ڕۆژان خان ئهو بابهتانهی بێ كهڵكن لاین بدهن بهڵام ئهوانهی زۆر به كهڵكن لییان بگهڕێن
با هه موومان ده ست نيشانى بكه ين له هه مو به شيك بابه تيكى به كه لك .....به س جيتر با بابه تيك لابدريت ئنجا بابه تيكى ديكه جيكير بكريت بيم وايه واباشتره ...جى ده لين؟؟
20

به قسه ى من ده كه ن بابرا شيرينه كه مــان لاى بدات
كاكه ئاسو ئه م كاره ش بكه برا جوانه كه م
جونكه توباشتر ده زانيت ج بابه تيك زوور بيويسته و جى بيويست نيه
يان بيمان بلى ئيمه لاى ده به ين !
20

سڵاو سهبارهت به بابهتهكان انشالله دوایی وهڵامتان بۆ دهدهمهوه كه كامیان بمینێت و كامیان لابدرێت ....
16
من پشتگیریت دهكهم، با له ههوڵی ئهوه بین كه جگه له بابهتهكانی فێركاری و زانیاری
سهبارهت به یانه گهرنا ئهوانیتر لاببهین. .
وه الله به س دهه ست نيشانى بكه ن من لاى ده به م ؟؟ جى ده لين ؟
20

دهستان خۆش بۆ پێشنیارتان
ههموویانم لابرد:D تهنها ئهوانهی زۆر زۆر گرینگن بهلام له بهشی كۆمپیوتهر و ئینتهرنێت دهستكاری مهكهن چونكه بابهتهكانیان پێویستن ......
ههر بابهتێكتان له ههر بهشێك بینی شیاو نهبوو لێره دایبنێن بۆ ئهوهی بریاری لهسهر بدهین كه گرینگ بكرێت یان لابدریـت
لهگهڵ ڕیزمدا
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » سهرپهرشتیاران و بهڕیوبهران
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]