بابهت: بۆ ئهم ئهندامانهی هێڵی تارین نێت بهكار دهینن ؟
17
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » بۆ ئهم ئهندامانهی هێڵی تارین نێت بهكار دهینن ؟
پهڕه 1
من باش حاڵی نهبووم، ئهگهر بهكارهێنهرانی تارین ئهو كاره نهكهن چی دهبێ؟
من باش حاڵی نهبووم، ئهگهر بهكارهێنهرانی تارین ئهو كاره نهكهن چی دهبێ؟
كارتهكانیان هاك دهبێت كاك سهرههنگ كهسێكی تر به كارتی ئهوان دهچێته خهت ئهم كارهش ئاسانترین كاره له هاك .
بهڵام دڵنیاتان دهكهمهوه هیچ كێشهیهك دروست نابێت له چوونهژوورهوهی هاككهران بۆ ناو كۆمپیوتهرهكان .
وهڵا كاك ئاسۆ لهم بابهته تێناگهم
منیش تێ ناگهم كاك ئاسۆ
وهڵا كاك ئاسۆ لهم بابهته تێناگهم
منیش تێ ناگهم كاك ئاسۆ
تارین هاك دهكرێت له ڕیگهی ماك ئهدرێسهوه ، بۆ ڕێگه گرتن لهم هاكهوه دهتوانن ئهم بهرنامه بهكار بهێنی ، ئهم كاره زۆر باوه چۆن نازانن ؟
من بهكارهێنهری تارین نێت نیم.بهڵام چاك لێی حاڵی بووم و بهپێی تواناش بهكارهێنهرانی تارین نێتی لێئاگادار دهكهمهوه.
دهست خۆش براگیان كاك ئاسۆ
24
هةميشة بابةتةكانت داهينانى نوية كاك ئاسؤ
من تارين نيت بةكار ناهيتنم
دةستـــــــــــــــــــــــــــــــت خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــؤش بيت هةزار جار
26

SanyNaseh نووسی:وهڵا كاك ئاسۆ لهم بابهته تێناگهم
Diyar Muhsin نووسی:منیش تێ ناگهم كاك ئاسۆ
تارین هاك دهكرێت له ڕیگهی ماك ئهدرێسهوه ، بۆ ڕێگه گرتن لهم هاكهوه دهتوانن ئهم بهرنامه بهكار بهێنی ، ئهم كاره زۆر باوه چۆن نازانن ؟
تێگهیشتم سوپاس كاك ئاسۆ
زۆر ڕاسته كاك ڕابهر گیان ![]()
من بةكارهينةري تارينم ..دامبةزاند و وةكو وينةي دوةمي ليهات ....تةواوة وانية؟
من بةكارهينةري تارينم ..دامبةزاند و وةكو وينةي دوةمي ليهات ....تةواوة وانية؟
ئۆكهی تهواوه كێشهت نیه ![]()
ئهو بهرنامهیه ئهوانه دهگرێتهوه که کارتی سه حاتی بهکاردههێنن نهک کارتی ٣٠ رۆژی .....کهواته من ناگرێتهوه
كاك زریان ههموو ئهو كهسانه دهگرێتهوه كه تارین بهكار دهینن .
dest xo6 sekewtubitr
24
من تارين نيت بةكاردينم زؤر باشيش تئ كةم
منيش به كارهينةرى تارى نيت نيم دةست خوش كاك اسو
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
دهستهكانت خۆش زۆر به سوده من به كارهێنهری تارین نێتم.نهمدهزانی شتی واههیه بهڵام دووكارتم نزیكهی حه ڤده سهعاتی تیامابوو به شهو ورۆژێك سفڕدهبۆوه من وام دهزانی ئهم كاره كاری شهریكهیه
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » بۆ ئهم ئهندامانهی هێڵی تارین نێت بهكار دهینن ؟
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]