بابهت: هيوادارم هةموو ئةندامان بةزدارى ئةم تةوةرة ية بكةن
16

ئێستاكه تۆ، له من ونى منيش له تۆ،دورو وونم!
پێوانهى رێگاى نێوانمان چهند بستێكه ،
نه خۆزگهم دهستى پێده گات نهدهنگم دهگاته لات!
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهوهر و گفتوگۆ » هيوادارم هةموو ئةندامان بةزدارى ئةم تةوةرة ية بكةن
پهڕه 1
16

jwana babateke estaka la kurdistan sim bo 2hazar kareky zor xrapa bas zarar ba mn u komalga dagaenet dana bo korektell vs asiacill qazanja fkr la xalke hazhar nakanawa tanha wrge xoyan nabet dast xosh babateky zor sheawa
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
19

jwana babateke estaka la kurdistan sim bo 2hazar kareky zor xrapa bas zarar ba mn u komalga dagaenet dana bo korektell vs asiacill qazanja fkr la xalke hazhar nakanawa tanha wrge xoyan nabet dast xosh babateky zor sheawa
زؤر سوباس ريكاردؤ دةست خؤش بؤ ووتةكانت راستة تةنها زيان بة فةقيرو هةزار دةكةيةنيت هيوادارم ئةم كيشةية بةرةو نةمان بجيت

19
زؤر سوباس كولةكةم بؤ بةيامةكةت ووتةكانت زؤر جوانن منيش بيم واية ئةكةر سيم كارت لةبازارةكان نةفرؤشراية تةنها كومبانياكان مافى فرؤشتنيان هةبواية ئةوا باشتر بوو بؤ كةمةلكاكةمان جونكة هيشتا كةسانيك ماوون كة هؤشيارى بةكارهينانى موبايليان كةمة لةكاتى بةكارهينانى دا زةرةر بة خؤيانو دةورؤ بةر دةكةيةنن
دووبارة سوباس بؤ بةزداريت

من ئەمە بەکاڕێکی زۆر باش دەزانم کە نرخی سیم کارت هەررزانە..!!!! بۆ..؟؟؟
چونکە هەموو کەسێک دەبێتە خاوەنی سیم کارتی خۆی ، بەڵام من لەگەڵ ئەوە نیم سیم کارت بە کۆمەڵ بفرۆشرێ
ئێستا من هاوڕێیەکم هەیە کە چەندان فۆرمی مۆبایلی هەیە کە پڕ نەکراونەتەوە
گووتی بە من دەتوانم بە ئارەزووی خۆم فۆرمەکە پر بکەمەوە ،،زانیاریەکانیش بە ئارەزووی خۆم و تەواو هەڵەش بنووسم
24
زؤر سوباس بؤ بةيامةكةت دةست خؤش بؤ بةزداريت

ئایه نووسی:19
زؤر سوباس بؤ بةزداى كردن دةست خؤش

18
دةست خؤش بؤ بةزدارى كردن راستة هةرزانى نرخى سيم كارت خراب نية بةلام ئةكةر سيم كارت بة 100$ بواية وةكو جاران
وابزانم ئةوكات كيشةكان كةمتر دةبوون

تهنها سوودی بۆ كۆمپانیا ههیه و فسادی بڵاودهبێتهوه
ههرزهكاران ئهمجۆره سیمكارتانه دهكڕن بۆ ههندێ كاری خراپ كه ئهمهش
شیرازهی كۆمهڵگا تێكدهدات ، نازانم بۆچی ئهوهنده سیم كارت دهخرێته بازاڕهوه
چونكه ئێستا كهس نییه له 2 سیمكارت كهمتری نهبێت ، بهلام مهسهله ههر
ههرزانی سیمكارت نییه ئهمڕۆ سیمكارتێكی 445 پرسی به دهفتهرێك و 20 وهرهقهبوو
ئهمهش جۆرێكه له جۆرهكانی گهندهڵییه ئاخر مهعقوڵه 2 سیمكارت به 2 ههزار بێ كهچی
سیمكارتێكی تر بهدهفتهر دۆلار بێت..!!
من ئەمە بەکاڕێکی زۆر باش دەزانم کە نرخی سیم کارت هەررزانە..!!!! بۆ..؟؟؟
چونکە هەموو کەسێک دەبێتە خاوەنی سیم کارتی خۆی ، بەڵام من لەگەڵ ئەوە نیم سیم کارت بە کۆمەڵ بفرۆشرێ
ئێستا من هاوڕێیەکم هەیە کە چەندان فۆرمی مۆبایلی هەیە کە پڕ نەکراونەتەوە
گووتی بە من دەتوانم بە ئارەزووی خۆم فۆرمەکە پر بکەمەوە ،،زانیاریەکانیش بە ئارەزووی خۆم و تەواو هەڵەش بنووسم
16

تهنها سوودی بۆ كۆمپانیا ههیه و فسادی بڵاودهبێتهوه
ههرزهكاران ئهمجۆره سیمكارتانه دهكڕن بۆ ههندێ كاری خراپ كه ئهمهش
شیرازهی كۆمهڵگا تێكدهدات ، نازانم بۆچی ئهوهنده سیم كارت دهخرێته بازاڕهوه
چونكه ئێستا كهس نییه له 2 سیمكارت كهمتری نهبێت ، بهلام مهسهله ههر
ههرزانی سیمكارت نییه ئهمڕۆ سیمكارتێكی 445 پرسی به دهفتهرێك و 20 وهرهقهبوو
ئهمهش جۆرێكه له جۆرهكانی گهندهڵییه ئاخر مهعقوڵه 2 سیمكارت به 2 ههزار بێ كهچی
سیمكارتێكی تر بهدهفتهر دۆلار بێت..!!
دةست خؤش زؤر راستة ئةمةش دةكةريتةوة بؤ نةبوونة ياسايةكى تايبةت بةوكؤمبانيايانةى كة سيم كارت دابةش دةكةن جونكة كومبانيا ئةمة تةنها بؤ خاترى بارة بةيدا كردن دةكات بير لةبةرزةوةندى خةلك ناكةنةوة ئاخر جون دةبيت سيم كارت لةبازار بفرؤشريت

سلاو
ههر چهنده ناتناسم چونکه ناوهکهت گۆڕيووه لهوانيه ئهندامێکی کۆن بی يان نوێ بهههر حاڵ
بهڕاستی ئهوه کارهساته
چونکه دهبێته زياتر ڕوودانی کێشهی کۆمهلايهتی
من وهکو خۆم بهکارێکی زۆر خراپی دهزانم بهڵام جيمان لهدهست دێ بی کهين تهنيا دهبێت بڵێن ئهو نانه بو دۆشاوه
دهست خۆش بێت گيانهکهم بابهتێکی زۆر جوانداناوه.
سلاو
ههر چهنده ناتناسم چونکه ناوهکهت گۆڕيووه لهوانيه ئهندامێکی کۆن بی يان نوێ بهههر حاڵبهڕاستی ئهوه کارهساته
چونکه دهبێته زياتر ڕوودانی کێشهی کۆمهلايهتی
من وهکو خۆم بهکارێکی زۆر خراپی دهزانم بهڵام جيمان لهدهست دێ بی کهين تهنيا دهبێت بڵێن ئهو نانه بو دۆشاوهدهست خۆش بێت گيانهکهم بابهتێکی زۆر جوانداناوه.
زؤر سوباس بؤ بةزدارى كردنت وةلا هةقى خؤتة نةم ناسيةوة جونكة زؤر بى وةفاى كاك رةوشت هةرعةيبة وةلا توبليى نات ناسمةوة بيرت جوو لةهةفتةيك دا جوار رؤز بةيكةوة نانمان دةخوارد بة جوار قولى دةى ئةوة زةمانة بةهةر حال دةستةكانت خؤش بيت ووتةكانت زؤر جوانن

دةبزانة ![]()

سلاو
ههر چهنده ناتناسم چونکه ناوهکهت گۆڕيووه لهوانيه ئهندامێکی کۆن بی يان نوێ بهههر حاڵ
منیش نایناسم ههرچهنده پیاوی قدیمم...
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهوهر و گفتوگۆ » هيوادارم هةموو ئةندامان بةزدارى ئةم تةوةرة ية بكةن
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]