بابهت: راپڕسیک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهوهر و گفتوگۆ » راپڕسیک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان
پهڕه 1
من چەند پرسیارێک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان دەکەم ھیوادارم وەلام بدەنەوە
١-ھۆی کەمی جەماوەر لە یاریگایەکانی کوردستان چیە؟بس ملعبى هةولير خةلك دةيجيتى له كه ل سليمانى و دهؤك
٢-بە رای تۆ بۆچی کەنالە کوردیەکان یاریەکانی خۆلی کوردستان ناکێشن؟نازانم
٣-بە رای تۆ بۆچی وەرزشوانان ناوی یاریزانەکانی ئەوروپا دەزانن بەلام ناوی یاریزانەکانی کورد نازانن ؟جونكه كه ناله كان اهتيمام بئ ناده ن
٤-بە رای تۆ بۆچی وەرزشوانان ناوی راھێنەرانی ئەوروپا دەزانن بەلام ناوی راھێنەرانی کورد نازانن ؟
گهوره بوون ئهو تابلۆیه بوو كه هیچ كام لهو ڕهنگانهى تێدا نهبوو كه به منداڵى خهونم پێیانهوه دهبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنى......!!
سوپاس بۆ تەوەرەکە
١-چونکە زۆربەی یاریگاکان شوێنی دانیشتنیان نییە ،یاخود پیسە شوێنەکان یان کاتەکان گونجاو نییە
٢-بە رەئی من ئەوەیە کەنالی تایبەت بە خولی کوردستان نییە
٣-کاکە تا ئێستا یاریزانەکی تێدا نییە کەمەک بە یاریزانان بچی ؟؟ هەتا ئێستاش یاریزانی تێدایە نازانێ تۆپ رابگرێ ،،ئەمە لە زۆربەی یاریەکان دیارە
٤-واللە من زۆربەی راهێنەرەکان دەناسم
،،کاکە راهێنەرەکانی ئەوروپا بە قەدەر تەمەنی یاریزانەکانی ئێمە بەس خزمەتیان بە یەک یانە کردووە بۆ نمونە سێر ئەلێکس فێرگسۆن و ئارسن ڤینگەر و زۆری تر
سوپاس بۆ تەوەرەکە
١-چونکە زۆربەی یاریگاکان شوێنی دانیشتنیان نییە ،یاخود پیسە شوێنەکان یان کاتەکان گونجاو نییە
٢-بە رەئی من ئەوەیە کەنالی تایبەت بە خولی کوردستان نییە
٣-کاکە تا ئێستا یاریزانەکی تێدا نییە کەمەک بە یاریزانان بچی ؟؟ هەتا ئێستاش یاریزانی تێدایە نازانێ تۆپ رابگرێ ،،ئەمە لە زۆربەی یاریەکان دیارە
٤-واللە من زۆربەی راهێنەرەکان دەناسم،،کاکە راهێنەرەکانی ئەوروپا بە قەدەر تەمەنی یاریزانەکانی ئێمە بەس خزمەتیان بە یەک یانە کردووە بۆ نمونە سێر ئەلێکس فێرگسۆن و ئارسن ڤینگەر و زۆری تر
منیش ههمان ڕام ههیه ئهوتام وچێژهی له سهیركردنی یاریه ئهوڕوپیهكان داههیه له یاریه ئاسیاییه كاندا نیه نهوهك له خولی كوردستان
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهوهر و گفتوگۆ » راپڕسیک دەربارەی تۆپی پێ لە کوردستان
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]