پهڕه 1
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئایین » یادی لهدایك بوونی پێغهمبهر(د.خ) پیرۆزبێت له گشت موسڵمانان
پهڕه 1
قال رسول الله صلى الله عليه وسلم :من صلى علي حين يُصبح عشراً ، وحين يُمسي عشراً أدركتهُ شفاعتي يوم القيامة

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم :من صلى علي حين يُصبح عشراً ، وحين يُمسي عشراً أدركتهُ شفاعتي يوم القيامة
ده سته كانت خؤش بيت برايه كه م
خودا باداشتت بيبداته وه
هيوادارم هه موو ئه ندامان به زدار بن
ئه كه ر به صه لاوه تيكيش بيت
30
بابهتێكی زۆر جوانه دهستهكانت خۆش كاك بلند جهژنی لهدایك بوونی سهروهری مرۆڤایهتی لهگشت ئهندامانی یانه پیرۆز دهكهم

بابهتێكی زۆر جوانه دهستهكانت خۆش كاك بلند جهژنی لهدایك بوونی سهروهری مرۆڤایهتی لهگشت ئهندامانی یانه پیرۆز دهكهم
زؤؤؤؤؤؤؤؤر سوباس برايه كه م ده سته كانى تؤش خؤش بيت
خودا باداشتت بيبداته وه
ئه و بابه ته ئايه خانيش له كه ل دايه
به هيوام دوعامان بؤ بكه ن
30

16
براكانم له بابه ته كان له جیاتی ناوی الله مه نو سن یه زدان چونكه ناوی یه زدان یه كێكه له دوو خواكانی مه جووسیه كان باش بزانن
براكانم درووست نیه كه ناوی پێغه مبه ر ( صلى الله علیه وعلى اله وسلم) نوسرا له هه ر شوێنێك بێت دروست نییه بنوسرێت (د.خ) وه ڵا دروست نییه و هیچ واتایه ك نابه خشێت
براكانم له بابه ته كان له جیاتی ناوی( الله ) مه نو سن (یه زدان ) چونكه مه جوسیه ئاگرپه رسته كان دووخودایان بۆخۆیان داناوه خودای خێركه ناوی( یه زدانه) خودای شه ر كه ناوی( ئه هره مه نه)
اللهم صلي وسلم وبارك وأنعم على سيدنا وحبيبنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعيــــــــــــــن
براكانم له بابه ته كان له جیاتی ناوی الله مه نو سن یه زدان چونكه ناوی یه زدان یه كێكه له دوو خواكانی مه جووسیه كان باش بزانن
یهكێكیان ئه هره مه نه خوایه خرپه كایهن
خوایه باشه كهش یهزدانه
مهنوسن یهزدان بنوسن الله

16
دهستهکانتان خۆشبێت هاورێیان خودا ی گهوره پاداشتی خێرتان بداتهوه
ئهم یاده پیرۆزبێت له ههموو موسلمانێک که سڵاواتێکی له سهر لێداوه
ههزار سڵاوات له گیانی پهیامبهر موحهممهد (د.خ)

اللهم صل علی سیدنا محمد وال سیدنا محمد.
اللهم صلى وسلم على قرة عينينا و سيدنا محمد و على اله وصحبه اجمعين .....
پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » ئایین » یادی لهدایك بوونی پێغهمبهر(د.خ) پیرۆزبێت له گشت موسڵمانان
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]