بابهت: هاک کردن جی یه؟ هاک کهرهکان کین ؟ کلیکی ئیره بکه
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » هاک کردن جی یه؟ هاک کهرهکان کین ؟ کلیکی ئیره بکه
پهڕه 1
دهستهكانت خۆش ساراخان
له كاتهی ئێستادا ئهم بابهته ههبوونی زۆر گرنگه له یانه
به روخسهتی بهڕێوهبهر و سهرپهرشتیاران من تا ماوهیهك ئهم بابهتهی ساراخان لكێنراو ئهكهم لهبهرئهوهی زۆر گرنگه
ئهرهوهڵا شتێگی گرنگه لهم کاتهدا ،،
ئێسته برادهرێک وای ئهزانی من هاککراوم ![]()
دهستت خۆش بێت و سهرکهوتووبیت ...
19
دهستت خۆش سارا خان زۆر زۆر زۆر جوانه بابهتهكهت
پێدهچێت زۆر حهز به هاك بكهی ئهگهر حهزیش به هاكی كۆمپیوتهر دهكهی ئهوه بهرنامهی ( پرۆرات ) بهكار بێنه زۆر سهركهوتووه له هاكی پیسی
دهستت خۆش بۆ گرینگكردنی بابهتهكه كاك سیروان گیان
سهركهوتووبن بهڕێزان
دهست خۆس هیوادارم چی تر ئهنداموو ئیمێلی ئهندامان هاك نهکرێت لهگهڵ هی سهرپریشتیارانیش به نهوهک خۆیان له گێلی بدهن \!!!

دهستهكانت خۆش ساراخان
به روخسهتی بهڕێوهبهر و سهرپهرشتیاران من تا ماوهیهك ئهم بابهتهی ساراخان لكێنراو ئهكهم لهبهرئهوهی زۆر گرنگه
سوپاس بۆ پهیامهکهت کاک سیروان
ئهرهوهڵا شتێگی گرنگه لهم کاتهدا ،،
ئێسته برادهرێک وای ئهزانی من هاککراوم
دهستت خۆش بێت و سهرکهوتووبیت ...
سوپاس کاک رۆمان
دهستهكانت خۆش ساراخان
بابهتی گرنگ، پێویست به ڕووخسهت ناكا كاكهی ههڵهبجهیی ![]()
خۆت خاوهن ماڵی.
* كاك ڕۆمان له پهیامهكهت حاڵی نهبووم، كه چیت نوسیوه، دهبێ مهبهستت چی بێ!!!
دهستت خۆش سارا خان زۆر زۆر زۆر جوانه بابهتهكهت
پێدهچێت زۆر حهز به هاك بكهی ئهگهر حهزیش به هاكی كۆمپیوتهر دهكهی ئهوه بهرنامهی ( پرۆرات ) بهكار بێنه زۆر سهركهوتووه له هاكی پیسی
دهستت خۆش بۆ گرینگكردنی بابهتهكه كاك سیروان گیان
سهركهوتووبن بهڕێزان
سوپاست دهکهم کاک ئاسۆ
وهلا حهزم له هاک نیه بهخوا
بهلام بۆیه ئهم بابهتهم بلاو کردهوه
له جهند رۆژهدا شتی سهیر رودهدهن
منیش وتم با ئهندامان تۆزیک له هاک شارهزا بن
و بتوانن پاریزگاری له خۆیان بکهن
دوو سێ رۆژه نهچوومهته سهر هێڵ، له یاهوو ، برادهرێکیش پهیامێکی بۆ ناردم وتی خۆ هاک نهکراویت ..:)
19
دوو سێ رۆژه نهچوومهته سهر هێڵ، له یاهوو ، برادهرێکیش پهیامێکی بۆ ناردم وتی خۆ هاک نهکراویت ..:)
ئههاا . . ئێستا حاڵی بووم.
ئێستا ئیمهیڵێكی تایبهت به پاسۆردهوه بۆت دهنێردرێ به پهیامی تایبهتی
لهگهڵ ڕوون كردنهوهی تهواو.
dast xosh

سوپاس خاتو رهنگین
سوپاس کاک کاژان
بۆ پهیامهکانتان
16
زۆر شتی من هەیە لای خۆت گلت داوەتەوە
خەو.. خۆراک.. خەیاڵ.. بیرکردنەوە و هۆش
پێم بڵی کەی دەبمەوە خاوەنیان !!
دهستهكانت خۆش بیت بهراستی زۆر به سوود بوو
سهركهوتوبی سارا خانی هاك

16
سوپاس بهریز حهماده
دهستهكانت خۆش بێت سارا خان بابهتێكی باشه بهڵام من دهمهوێ لهسهر بابهتهكهی بهرێزت شتێك زیات بكهم بێگومان ئهوشتانهی كه بهرێزت باست كردووه ههموو راسته بهڵام شتێك ههیه كهدهمهوێ بیزانێ ئهوهیش ئهوهیه ئهورێگایانهی هاك كردن لهكوردستان دا سهركهوتوو نابی چونكه ئهمانه ههمووی دهگهڕێتهوه بۆ سهر ئایپی ئهدرێس ئهمهش لهكۆمپوتهرهكانی ئێمه دا نیه چونكه بهتایبهت لهههولیر كه دوهێلی ئینتهرنێت ههیه ئهویش تارین نێت و ڕێبهره ئهوانیش ههموو ئهوبهژاربووانه یهك ئایپیان ههیه ئهویش ئایپی سێرڤهره بهڵام ئێستا ڕێگایهكی تری هاك كردن ههیه كه زۆر سهركهوتووه ئهویش بهرێگهی كیلۆجهر كهتێكهڵ به بهرنامهو پهڕهی سایت و چهندین شتی تر دهكرێت كهدهتوانی پاسۆوردو كۆكیزت بدێزت بۆ ئیمیڵی خاوهن كارهكه دهنێریت بۆیه پێویسته ئێمه كه زۆر ئینتهرنێت بهكار دههێنین بهرنامهكانی خۆ پاراستن وهك ئهنتی ڤایرۆس بهكار بهێنین ههرچهنده كه 100% نیه .................. لهگهڵ رێزم
ده سته كانت خۆش بێت سارا گیان بۆ ئه م بابه ته گرینگه به راستی زۆر بێویست بوو بۆ یانه بۆ ئه وی هاورێیان شاره زایه ك به یدا بكه ن له هاك كردنی كۆمبیوتهرههكهیان من تاقیم كردهوه كۆمبیوتهرهكهم هاك نهكربوو ![]()
mlazm_haedar@hotmail.com

دهست خۆش بهڵام بهدووبهش دات بهزاندایه باشتر نهبوو
swpas bo paeamakantan
ده ست خوش زور جاكه كيانكم
دةستةكانت خؤش بيت
ده ستت خؤش ئه وه ى ده يه ويت فيرى هاك بيت جا ئيمه يل يان مالبه ر ئاماده م فيرى بكه به free
دةستت خؤش ولا كةر ئاسان بيت من حةز دةكةم فير ببم
hhdwarozh@yahoo.com

پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » تهكنهلۆژیا » هاک کردن جی یه؟ هاک کهرهکان کین ؟ کلیکی ئیره بکه
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]