بابهت: پێشنیارێك ( تایبهت به خۆمان تهنها بۆ دهستهی بهڕێوبهران )
16
تۆ له ژوورهوه نیت. تكایه بچۆژوورهوه یان خۆت تۆمار بكه.
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیارێك ( تایبهت به خۆمان تهنها بۆ دهستهی بهڕێوبهران )
پهڕه 1
من پێم باشه 4 بکرێ
بژیت

منیش له گه ڵ قسه کانی کاکه سه رهه نگم
زۆر ڕاسته كاك سهرههنگ گیان دوای كۆتای هاتنی قسهكردن لهسهر بهشهكان لێره منیش له بهشی ڕهخنهو پێشنیار بابهتێك بڵاو دهكهمهوه سهبارهت به پێشنیارهكانی ئهندامان كه بابزانن له بهڕێوبهرایهتی قسهمان لهسهر كردوهو وه ئاگاداریشیان دهكهمهوه كه كردنهوهی ئهم بهشانه زیادن و دهبنه هۆی شێواندنی یانهو قوڕس بوونی لهكاتی كردنهوهی بهڵام وهك چۆن ئێمه باسمان كرد سهبارهت بهم بهشانه دهتوانن له بهشهكانی تر بڵاوی بكهنهوه كه زۆر لێك نزیكن وهك ئهم پهیامهی بهڕێزت
S21 نوسی
1- بهڕای من بهشی "ڕاپرسی" كرانهوهی زیاده چونكه ئێمه بهشی ڕهخنهو پێشنیارمان ههیه.
2- یاری نێوان ئهندامان سودێكی ئهوتۆ ناگهیهنێ، واته ئهگهر له شوێنی تر جارجاره یارییهك ههبێ بیكهن باشتره لهوهی بهشی بۆ بكهنهوه، جگه لهمهش بابهتهكانی یاری كهمن!
3- كورته نامهی مۆبایلیش ئهگهر مهبهستت شیعره با له بهشی شیعر و پهخشان بڵاوی بكهنهوه،
یان ئهگهر شیعر نیه با له بهشی مۆبایل بڵاوی بكهنهوه.
وه ئێوهش قسهی لهسهر بكهن كه ئێمه له بهرێوبهرایهتی قسهمان لهسهر كردوه ئیهمالمان نهكردوه بهڵام به هۆی بێ سوودی بهشهكان بڕیارماندا زیاد نهكهین
دهستت خۆش بێت، وهك ئهوهی كه باسمان كردووه ئاگادارییان بكهوه
ئهگهر پێشنیاری تریش ههبێ سهبارهت به پێشكهوتنی یانه با بیكهن.
من لهگهڵ یاد كردنی هیچ لهم بهشانه نیم
بۆ ؟
لهبهرئهوهی ئهگهر سهرنج بدهین له بهرامبهر زیادكردنی ههر بهشێك، هاو شێوهیهكی ئهو بهشه ههیه، یان بهشێكی بێ سود زیاد دهكهین . نمونه
1 - ڕاپرسی تهوهرهوگفتوگۆ
2 - یاری نێوان ئهندامان ژوری گفتوگۆی ئهندامان
3 - كورته نامهی مۆبایڵ پۆستهره شیعر - هۆنراوه - مۆبایل
4 - ئهندامی بههرهدار & یاخود هۆنراوهی ئهندامان نوسهران
كاك ئاسۆ گیان تۆش ئهتوانی ئهو كهسانه بهم شێوهیه تێبگهیهنی كه پێشنیارهكان ئهكهن ..
16
زه مانه وانی زۆر باشتره له وه ی که

پهڕه 1
یانەی سەرهەنگ موحسین » بهڕێوهبهرایهتی » پێشنیارێك ( تایبهت به خۆمان تهنها بۆ دهستهی بهڕێوبهران )
پشتبهسته به PunBB 1.4.6, پاڵپشتیی به كوردی له [مهكۆكانی وێبچن]